"Atlantas" pralaimėjo čempionato lyderiui

"Atlantas" pralaimėjo čempionato lyderiui

Šiandien Vilniuje rungtynėmis su "Trakų" ekipa Klaipėdos "Atlanto" futbolininkai pradėjo Lietuvos A lygos čempionato antrąjį ratą.

Atlantiečiai į namus grįžta tuščiomis. Jie čempionate pirmaujantiems "Trakams" pralaimėjo rezultatu 0:2 (0:1). Pirmąjį įvartį trakiečiams ketvirtą minutę pelnė Justinas Januševskis, o antrąjį per pridėtą laiką - Donatas Šėgžda.

Praleidę pirmąją įvartį klaipėdiečiai jau po šešių minučių galėjo rezultatą išlyginti, bet komandos kapitonui Andriui Bartkui iš dėkingos padėties smūgis nepavyko.

Viltingai "Atlanto" futbolininkai antrąjį kėlinį. Keturiasdešimt šeštą minutę šalia virpsto smūgiavo Robertas Vėževičius, o dar po šešių minučių už galvos griebėsi Markas Beneta. Jis buvo atsidūręs vienas prieš "Trakų" vartus, bet kamuolys praskriejo virš skersinio.

Artėjant rungtynėms prie pabaigos "Atlanto" treneriai į aikštę vieną po kito išleido puolimo grandies žaidėjus Maksimą Maksimovą ir Luką Baranauską.

Tačiau persilaužimas neįvyko. Didelėmis pajėgomis bandydami atakuoti atlantiečiai 94 minutę į savo vartus praleido dar vieną įvartį ir į turnyrinę lentelę įsirašė trečiąjį pralaimėjimą.

Tad "Trakams" pavyko atsirevanšuoti "Atlantui" už pralaimėjimą 1:5 per pirmojo rato rungtynes Klaipėdoje.

"Atlanto" sudėtis: Edvinas Gertmonas, Justas Raziūnas (nuo 72 min. - Maksimas Maksimovas, 76 min. įspėtas), Edgaras Žarskis, Aleksejus Epifanovas (65 min. įspėtas), Rolandas Baravykas, Markas Beneta (nuo 75 min. - Lukas Baranauskas), Andrius Bartkus (kapitonas), Gerardas Žukauskas (nuo 88 min. - Aurimas Jurgelevičius), Dovydas Norvilas, Robertas Vėževičius (87 min. įspėtas), Andrejus Paniukovas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder