"Atlantas" Klaipėdoje kausis su šalies vicečempionu

"Atlantas" Klaipėdoje kausis su šalies vicečempionu

Sekmadienį 17 val. Klaipėdos centriniame stadione ant natūralios vejos Klaipėdos "Atlantas" 2019 metų "SHARP LFF taurės" sezono III etapo (šešioliktfinalio) rungtynėse susitiks su šalies vicečempionu Vilniaus "Žalgiriu".

Atlantiečiai dabar yra pagavę gero žaidimo bangą - antradienį Klaipėdoje Lietuvos futbolo A lygos rungtynėse rezultatu 2:1 (1:0) nugalėjo "Palangos" ekipą.

"Atlantui" pastarosiomis dienomis savo tvirtumą reikia įrodinėti ne tik futbolo aikštelėje, bet ir teismuose: Klaipėdos apygardos teismas ketvirtadienį patenkino VšĮ "Atlanto" futbolo klubas direktorės Jūratės Kazlauskienės prašymą iškelti šiai įstaigai restruktūrizacijos bylą.

Byloje atskleista, kad klubo skola kreditoriams praėjusių metų pradžioje siekė 513 tūkst. 174 eurus, o balandžio 8 dienos duomenimis ji sumažėjo iki 362 tūkst. 524,67 eurų.

Teigiama, kad palaipsniui yra dengiamos skolos žaidėjams ir kai kuriems kreditoriams.

Akcentuojama, kad šiais metais klubas jau gavo 64 tūkst. eurų paramą iš Lietuvos futbolo federacijos, daugiau nei 30 tūkstančių eurų iš įmonių ir fizinių asmenų.

Išanalizavus šiuos ir kitus klubo duomenis, konstratuota, jog egzistuoja įtikinama įstaigos mokumo atkūrimo perspektyva, o restruktūrizavimo plano metmenų įgyvendinimas yra realus.

Skelbiama, kad restruktūrizavimo planas turi būti parengtas per pusę metų. Ši nutartis per 7 dienas dar gali būti skundžiama Apeliaciniam teismui.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder