"Atlantas" išvykoje neįveikė "Utenio"

"Atlantas" išvykoje neįveikė "Utenio"

Šiandien Klaipėdos "Atlanto" futbolininkai po kovų UEFA Europos lygoje sugrįžo į Lietuvos futbolo A lygos čempionatą. Jie Utenoje žaidė su vietos "Uteniu".

Dėl aukštų vietų šiemet ketinantis pakovoti "Atlantas" nesugebėjo laimėti prieš ambicingąją "Utenio" komandą. Rungtynės pasibaigė lygiosiomis - 0:0.

Rungtynių baigtis galima pasakyti yra logiška, nes abi ekipos geriau žaidė gynyboje nei puolime. "Atlanto" puolimo lyderis Andrejus Paniukovas šįsyk aikštės šeimininkų gynėjų buvo patikimai uždengtas ir uteniškių vartams beveik negrasė. Trūko komandoje ir antro pagal rezultatyvumą žaidėjo Maksimo Maksimovo. Jis trenerių sprendimu į Uteną neišvyko.

"Atlanto" ekipoje debiutavo du nauji žaidėjai - patyręs Dominykas Galkevičius ir devyniolikametis Arturas Skuratovičius.

Po rungtynių "Atlanto" vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija buvo susikrimtęs: "Ką galima pasakyti apie tokias rungtynes - kovoje dėl medalių praradome dar du brangius taškus. Daugiau nėra ką pridurti".

Savo sąskaitą vienu tašku papildę "Atlanto" futbolininkai turnyrinėje lentelėje iš penktosios vietos pakilo į ketvirtąją. Jie surinko 31 tašką ir dabat vienu tašku lenkia Marijampolės "Sūduvą".

Taigi pamatėme, kad po varžybų Europoje sugrįžtuvės į A lygą buvo nelengvos ne tik "Žalgiriui" (sunkiai 2:1 laimėjo prieš "Klaipėdos granitą"), bet ir "Atlantui".

Utenoje "Atlantas" rungtyniavo tokios sudėties: Mindaugas Malinauskas, Andrius Jokšas, Kazimieras Gnedojus, Aleksejus Epifanovas, Rolandas Baravykas, Andrius Bartkus (kapitonas), Markas Beneta, Ovidijus Verbickas, Dominykas Galkevičius (nuo 71 min. - Skirmantas Rakauskas, 90 min. įspėtas), Robertas Vėževičius (nuo 71 min. - Arturas Skuratovičius), Andrejus Paniukovas (nuo 81 min. - Aurimas Jurgelevičius).

Įvarčių nebuvo įmušta ir per kitas šios dienos rungtynes Vilniuje tarp "Trakų" ir Pakruojo "Kruojos" ekipų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder