Arvydo Sabonio marškinėliai bus iškelti į "Žalgirio" arenos palubes

Arvydo Sabonio marškinėliai bus iškelti į "Žalgirio" arenos palubes

Šeštadienį Kaune vyks Kauno "Žalgirio" krepšinio komandos 70-mečio šventė. Jos metu į "Žalgirio" arenos palubes bus iškelti legendinio Lietuvos krepšininko Arvydo Sabonio marškinėliai.

Dešimtmetį su pertraukomis Kaune rungtyniavęs A. Sabonis visada vilkėjo 11-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius. Būtent jie iškilmingos ceremonijos metu kils į viršų.

"Tai bus pirmieji marškinėliai, kurie papuoš "Žalgirio" areną. A. Sabonis to neabejotinai nusipelnė vesdamas "Žalgirį" į daugybę pergalių tiek kaip žaidėjas, tiek kaip klubo prezidentas. Reikėjo pasistengti įtikinti Arvydą, kad jis privalo būti pirmasis, kurį turime pagerbti, ir džiaugiamės, kad ši ceremonija įvyks per pačią didžiausią komandos šventę. Tikimės, kad padėkoti šiam didžiam žmogui susirinks gausybė žiūrovų", - teigė Kauno "Žalgirio" direktorius Paulius Motiejūnas.

Po šventinės dalies startuos pirmą kartą rengiamas Kauno "Akropolio" taurės turnyras. Jame jėgas išmėgins Kauno "Žalgirio", Atėnų "Panathinaikos" (Graikija), Stambulo "Galatasaray" (Turkija) ir Krasnodaro "Lokomotiv-Kuban" (Rusija) komandos.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder