Arvydas Bučius: "Tikiuosi, kad padarėme išvadas"

Arvydas Bučius: "Tikiuosi, kad padarėme išvadas"

Šeštadienį daugkartinių Lietuvos čempionų Klaipėdos "Dragūno" rankininkų laukia rimtas iššūkis - kova dėl šio sezono išlikimo Europos rankinio federacijos (EHF) taurės turnyre. Klaipėdiečiams savo varžovus - Islandijos "Selfoss" ekipą reikia įveikti didesniu nei 6 įvarčių skirtumu, kadangi dragūniečiai išvykoje pralaimėjo rezultatu 28:34.

Atsakomosios minėtų ekipų rungtynės vyks šeštadienį nuo 18 val. "Dragūno" namų aikštelėje (Taikos pr. 61A).

"Bandysime atsirevanšuoti. Nelabai suprantu, kas mums nutiko Islandijoje, kad sugebėjome varžovams nusileisti 6 įvarčių skirtumu. Aš esu įsitikinęs, kad "Selfoss" ekipa tikrai nėra tiek už mus stipresnė, kad laimėtų tokiu skirtumu", - "Vakarų ekspresui" sakė "Dragūno" komandos kapitonas Arvydas Bučius.

Jo teigimu, "Dragūnas" turi daugiau rezervo pasitempti ir pademonstruoti geresnį žaidimą nei minėtoji islandų ekipa.

"Mes per šią savaitę išties daug dirbome, analizavome savo klaidas, stebėjome vaizdo įrašus. Tikiuosi, kad padarėme išvadas ir šeštadienį atrodysime kitaip. Islandijoje stengėmės viską padaryti pavieniais veiksmais, nesusikalbėjome gynyboje, prarasdavome kamuolį lygiose vietose. Reikia susitelkti ir žaisti komandinį žaidimą, tik taip mes galime iškovoti pergalę", - pabrėžė A. Bučius.

Jis ragino aktyviai į rungtynes rinktis Klaipėdos ekipos sirgalius.

"Kai kovoji didelio būrio sirgalių akivaizdoje, girdi jų šūksnius ir palaikymą, atsiranda tarsi antras kvėpavimas. Mums labai reikia savų sirgalių palaikymo. Rankinis - tai kietas vyrų žaidimas, ateikite į šias rungtynes ir tuo įsitikinsite", - ragino A. Bučius.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder