Artėja pajūrio derbis

Artėja pajūrio derbis

Sausio 26 dieną (penktadienį) 18 val. Klaipėdos sporto rūmuose (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionato rungtynėse susitiks Klaipėdos "Neptūnas-Akvaservis" ir Joniškio "Delikatesas", o sausio 27 dieną (šeštadienį) klaipėdiečių išvykoje laukia dvikova su "Palangos" ekipa.

Šių rungtynių Palangos sporto arenoje (Sporto g. 3) pradžia - 16 val.

Praėjusią savaitę "Neptūnas-Akvaservis" pasistiprino - komandą papildė iš Ispanijos į Klaipėdą po pusmečio pertraukos grįžęs Džiugas Slavinskas. Jis tapo Klaipėdos krepšinio sistemos dalimi - su reprezentacine "Neptūno" ekipa pasirašė dvejų metų sutartį ir kol kas rungtyniaus "Neptūno-Akvaservis" komandoje, o esant reikalui, galės padėti ir pagrindinei "Neptūno" ekipai. Jis turi ir Lietuvos krepšinio lygos ("Betsafe-LKL") licenciją.D. Slavinsko padedama "Neptūno-Akvaservis" komanda namuose rezultatu 81:70 (24:15, 22:22, 19:8, 16:25) nukovė Mažeikių "Erelius".

Jau pirmose rungtynėse, vilkėdamas "Neptūno-Akvaservis" ekipos marškinėlius, D. Slavinskas į Mažeikių ekipos krepšį įmetė 9 taškus (3/6 dvit. 1/1 trit., 4 atk. kam., 2 rez. perd.).

Prie Klaipėdos ekipos pergalės daugiausiai prisidėjo Mantas Šerkšnas, pelnęs 18 taškų (5/7 trit). Deividas Anužis (9 rez. perd.) ir Valdas Vasylius surinko po 12 taškų, Jonas Dumašius ir Ignas Ramašauskas - po 8 tšk. "Neptūnas-Akvaservis" šį sezoną "Ereliams" sparnus pakirpo jau trečią kartą.

Prieš tai vykusios rungtynės baigėsi taip pat dviženklėmis klaipėdiečių persvaromis - 77:53 (Klaipėdoje) ir 79:69 (Mažeikiuose).

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder