Arnas Butkevičius dar dvejus metus žais "Neptūne"

Arnas Butkevičius dar dvejus metus žais "Neptūne"

Klaipėdos "Neptūnas" savo gretose išsaugojo dar vieną LKL vicečempioną – 21-erių 199 cm ūgio klaipėdietį Arną Butkevičių. Su šiuo žaidėju sutartis sudaryta dvejiems metais.

„Visada smagu ginti savo gimtojo miesto komandą, o šiemet „Neptūnas“ gi dalyvaus Eurolygoje. Galėsiu įgyti dar daugiau patirties. Tai, kad  "Neptūnas" - puiki komanda, galinti kautis su galingais varžovais, įrodė jau ne kartą. Džiugu, kad būsiu šios komandos dalimi", - po sutarties pasirašymo kalbėjo A. Butkevičius

Profesionalo karjerą A. Butkevičius pradėjo 2009 m. Neringos "Neringos kuršiai“ komandoje, kuri rungtyniavo Regionų krepšinio lygoje (RKL).

2010-2012 metais jaunasis Lietuvos krepšinio talentas vilkėjo Vilniaus "Sakalų" komandos marškinėlius. Tada šią ekipą treniravo dabartinis "Neptūno" treneris Kazys Maksvytis.

Būtent K. Maksvyčio treniruojama Lietuvos devyniolikmečių rinktinė 2011 metais pasaulio jaunimo čempionate Latvijoje iškovojo pasaulio čempionų titulus.

Viso čempionato metu Lietuvos jaunimo rinktinės gynėjas A. Butkevičius vidutiniškai rinkdavo po 7,11 taškus, atkovodavo po 3 kamuolius, perimdavo po 0,89 kamuolio ir atlikdavo po 1,56 rezultatyvaus perdavimo.

2013-2014 metų sezone A. Butkevičius LKL pirmenybėse, vilkėdamas "Neptūno" ekipos marškinėlius, aikštėje praleisdavo beveik po 13 minučių, pelnydavo vidutiniškai po 4,8 taško, atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,1 kamuolio.

Priminsime, kad praėjusią savaitę "Neptūnas" sudarė sutartis su kapitonu Martynu Mažeika, aukštaūgiu Simu Galdiku ir įžaidėju Mindaugu Girdžiūnu, taip pat turi galiojančią sutartį su Vytautu Šarakausku. Komandą ateinantį sezoną ir toliau treniruos Kazys Maksvytis ir Tomas Rinkevičius.

„Neptūnas“ – išskirtinė komanda, pernai ir užpernai savo gretose turėjusi daugiausiai savo miesto žaidėjų. Šią strategiją klubas siekia išsaugoti ir šiemet: sutartys pasirašinėjamos visų pirma su klaipėdiečiais.

Šiemet "Neptūnui" - istoriniai metai, juk pirmą kartą istorijoje neptūniečiai dalyvaus Eurolygoje. Ir prie to gali prisidėti kiekvienas iš krepšinio sirgalių. Tai padaryti labai paprasta: tereikia telefonu surinkti numerį 1418 ar šiuo numeriu nusiųsti SMS žinutę ir tokiu būdu "Neptūno" sąskaita pasipildys 10 Lt.

Kiek lėšų jau yra suaukota, galima pamatyti klubo interneto svetainėje: www.kkneptunas.lt. Skaičiai nuolat keičiasi.

Nebūkite abejingi, prisidėkite prie „Neptūno“ klubo, kuris šiemet švenčia 50-metį, biudžeto.


Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder