"Apelsine" - "lieknėjimo studija"

"Apelsine" - "lieknėjimo studija"

Sporto klubas "Apelsinas" primena, kad balandžio 29 dieną prasidės moterims skirta programa: "Lieknėjimo studija", kuri suteikia galimybę efektyviai sumažinti apimtis natūraliais būdais tik per 3 savaites.

Šio sporto klubo atstovai garantuoja efektyvų rezultatą. anot jų, apimtys pamažės net iki 40 cm, daugiau informacijos apie studiją galima rasti interneto svetainėje www.apelsinas.lt, registruotis galima tel. (8 46) 259 922 arba sporto klube "Apelsinas" Studlende (H. Manto 84, Klaipėda).

Trijų savaičių lieknėjimo ir apimčių mažinimo programa startuoja balandžio 29 dieną. Maksimalus grupės dydis - 14 moterų. Norinčios patekti į naujai sudaromą grupę turėtų paskubėti.

Studijoje vyksta funkcinės riebalų deginimo treniruotės, užsiėmimai su didžiausiais kamuoliais, giluminio kvėpavimo pratimai, garinamasi pirtyje, geriama speciali arbata.

Arbatos pertraukos metu treneriai suteikia mitybos rekomendacijas, padeda motyvuoti moteris laikytis šių rekomendacijų. Tai tarsi mergaičių klubas, kuriame ne tik lieknėjama, bet dalijamasi patirtimi, džiaugsmais ir vargais. Moterys jaučiasi ramiau, tvirčiau ir tai padeda per 3 savaites pasiekti puikių rezulatų: sumažėja apimtys, padaugėja energijos, atsiranda viso kūno lankstumas ir lengvumas, atsipalaiduojama ir užsikrečiama gera nuotaika.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder