Apdovanotos "Fortūnos" žaidėjos

Apdovanotos "Fortūnos" žaidėjos

 

Lietuvos moterų krepšinio lyga (LMKL) iškilmingai paminėjo 22-ojo sezono pabaigą Kauno rajone esančiame Raudondvario dvare. Čia buvo apdovanotos stipriausios čempionato komandos ir geriausios krepšininkės, taip pat padėkota klubų vadovams bei rėmėjams.

Uždarymo ceremonijoje buvo ir klaipėdietiškų akcentų: Klaipėdos "Fortūnos" vidurio puolėja Justina Matuzonytė (nuotraukoje su kamuoliu) tapo geriausia sezono kovotoja dėl atšokusių kamuolių. 21-erių 195 cm ūgio žaidėjos vidurkis siekė 8,3 kamuolio, o geriausią asmeninį rezultatą ji pasiekė, kai per susitikimą sugriebė 17 kamuolių. Aukštaūgei apdovanojimą įteikė Lietuvos vyrų rinktinės gydytojas Vytenis Trumpickas.

Pirmą kartą LMKL rinko ir didžiausią pažangą padariusią krepšininkę - ja tapo "Fortūnos" atstovė Kristė Druskytė. 23-ejų žaidėja šį sezoną savo visus rodiklius padvigubino ir už tai jai atiteko apdovanojimas, kurį įteikė nuostabaus balso savininkė Ieva Zasimauskaitė. Atlikėja žiūrovus nudžiugino "Eurovizijos" atrankoje skambėjusia daina "Life (Not That Beautiful)".

"Liūdna, kad mūsų komanda neiškovojo medalių, bet smagu, kad bent jau aš buvau įvertinta. Ačiū treneriui, kuris šį sezoną manimi pasitikėjo", - kalbėjo K. Druskytė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder