Andrea Pirlo: „Po rato, „Playstation“ yra geriausia, ką išrado žmonija“

Andrea Pirlo: „Po rato, „Playstation“ yra geriausia, ką išrado žmonija“

Turino „Juventus“ ir Italijos futbolo rinktinės žvaigždė Andrea Pirlo autobiografinėje knygoje „Penso quindi gioco“ („Mąstau, nes žaidžiu“) atskleidė savo meilę video žaidimams.

Žaidimų kompiuterį „Playstation“ 33-ejų metų futbolininkas pavadino vienu iš didžiausių žmonijos išradimų.

„Po rato, tai geriausia, ką išrado žmonija“, - teigia A. Pirlo.

Jis pasakojo, kaip su buvusiu komandos draugu „AC Milan“ klube Alessandro Nesta praleisdavo valandų valandas prigludę prie žaidimų konsolės. Šiam pomėgiui abu futblininkai paaukodavo kone visą savo laisvą laiką kelionių su komanda metu.

„Atsikeldavome anksti. 9 valandą papusryčiaudavome, o tada užsidarydavo kambaryje su „Playstation“. Pražaisdavome iki priešpiečių, po kurių vėl grįždavome žaisti“.

Be abejo, žaisdavo futbolo žaidimą. „Mūsų dvikovos buvo pilnos adrenalino. Dažniausiai pasirinkdavau „Barcelona“ komandą. Sandrino taip pat. Kovodavo „Barsa“ prieš „Barsą“.

„Mano mėgstamiausias žaidėjas būdavo Samuelis Eto‘o. Greitesnis už visus kitus. Vis dėlto dažniausiai aš pralaimėdavu. Šveisdavau valdymo pultą į šoną ir reikalaudavau revanšo, žinoma, ir vėl pralaimėdavau. Gaila, kad negalėjau pasiteisinti, kad jo komandos treneris buvo geresnis“, - knygoje pasakojo A. Pirlo.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder