Aiškūs Lietuvos jaunimo rinktinės varžovai Europos čempionato atrankoje

Aiškūs Lietuvos jaunimo rinktinės varžovai Europos čempionato atrankoje

Lietuvos jaunimo (iki 21 metų) futbolo rinktinė 2013 metų Europos čempionato atrankos varžybose žais 2 grupėje su Švedijos, Ukrainos, Suomijos, Slovėnijos ir Maltos komandomis.

"Grupė tikrai stipri, silpnų varžovų nėra. Iš anksto spręsti nelengva. Švedai, suomiai, ukrainiečiai paprastai labiau propaguoja jėgos futbolą, slovėnai turėtų būti techniško futbolo šalininkai. Bus sunku. Bet kokiu atveju reikia dirbti ir siekti nugalėti. Galime kovoti su visais, - Lietuvos futbolo federacijai (LFF) sakė mūsų šalies jaunimo komandos treneris Vitalijus Stankevičius. - Ruošiame žaidėjus nacionalinei rinktinei, todėl daugiau tarptautinių rungtynių su rimtais priešininkais jiems bus papildoma patirtis".

Iš viso atrankos varžybose dalyvaus 52 komandos, suskirstytos į dešimt grupių - aštuonias grupes po penkias ekipas ir dvi - po šešias.

Atrankos varžybos vyks nuo šių metų kovo iki 2012 metų rugsėjo. Į kitą etapą - atkrintamąsias varžybas - pateks grupių nugalėtojos ir keturios geriausios iš antrąsias vietas užimsiančių komandų. 2013 metų Europos jaunimo čempionatas vyks Izraelyje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder