Adomaitis paskelbė rinktinės sudėtį rungtynėms su Vengrija

Adomaitis paskelbė rinktinės sudėtį rungtynėms su Vengrija

Likus dienai iki 2019 metų pasaulio krepšinio čempionato atrankos rungtynių su Vengrijos rinktine, Dainius Adomaitis paskelbė dvyliktuką žaidėjų, kurie penktadienį žengs ant parketo.

Vyriausiojo rinktinės trenerio sprendimu tarp dvylikos mačui registruojamų žaidėjų nepateko „Šiaulių“ vidurio puolėjas Laurynas Birutis ir Kapo d'Orlando „Betaland“ (Italija) ekipos krašto puolėjas Arnoldas Kulboka.

Visgi, šis stratego sprendimas nereiškia, kad šie du žaidėjai liks už dvyliktuko ribų ir pirmadienį vyksiančiose rungtynėse su Kosovo rinktine.

Penktadienį į areną susirinkusių sirgalių laukia ne tik aistros krepšinio aikštelėje, bet ir begalė dovanų. Krepšinio fanai, į rungtynes atsinešę Lietuvos vėliavą, galės su ja nusifotografuoti ir gauti polaroidinę nuotrauką bei prizų iš Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės.

Rungtynių pertraukų metu lauks liaudies šokėjų pasirodymai ir lietuviškų dainų karaoke konkursas sirgaliams, o tikrą festivalio atmosferą kurti padės Lietuvos šimtmečio proga skambanti tik lietuviška muzika.

„Sirgalių parama yra būtina, o Klaipėdos krepšinio sirgaliai jau ne kartą įrodė, kaip myli krepšinį. Lapkričio mėnesį per rungtynes su Lenkija atmosfera buvo nereali. Tikrai tikimės tokio sirgalių palaikymo ir rungtynėse su Vengrija ir Kosovu, nes pergalės labai reikalingos ir jos garantuos patekimą į kitą etapą. Tai - unikali proga žemaičiams pamatyti rinktinę gyvai, nes po šio „lango“ ilgą laiką Klaipėdoje ji nežais“, - sakė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės gynėjas Renaldas Seibutis.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatų sąrašas pasaulio čempionato atrankos rungtynėms su Vengrijos rinktine: Mindaugas Girdžiūnas, Rokas Giedraitis, Martynas Echodas (visi - Vilniaus „Lietuvos rytas“), Renaldas Seibutis, Edgaras Želionis (abu - Klaipėdos „Neptūnas“), Kšištofas Lavrinovičius, Vaidas Čepukaitis (abu - Panevėžio „Lietkabelis“), Adas Juškevičius (Stambulo „Galatasaray Odeabank“, Turkija), Žygimantas Janavičius (Braunšveigo „Loewen“, Vokietija), Marius Grigonis (Berlyno „Alba“, Vokietija), Eimantas Bendžius (Santjago de Kompostelos „Monbus Obradoiro“, Ispanija), Evaldas Kairys (Biujukčekmedžės „Demir Insaat“, Turkija).

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder