Klaipėdos rajono mero rinkimuose - palaikymas R. Petrauskienei

Klaipėdos rajono mero rinkimuose - palaikymas R. Petrauskienei

Ingrida Šimonytė, kandidatė į Respublikos Prezidentus:

„Visada palaikau moteris politikoje, nes jos yra kur kas lankstesnės ir pasižymi ypatinga atsakomybe prieš savo rinkėjus. Su Rasa nemažai teko bendrauti, o lankantis Klaipėdos rajone įsitikinti, kad tai gerbiama bei į rajono problemas puikiai įsigilinusi politikė. Tai iniciatyvi, veržli ir komandą turinti lyderė. Tokių reikia mūsų šalis ir jos regionai klestėtų“.

Vytautas Grubliauskas, Klaipėdos miesto meras: 

Nuoširdžiai palaikau Rasą Petrauskienę. Tikrai matau jos asmenyje perspektyvią, šiuolaikišką, jaunatvišką Klaipėdos rajono vadovę, su kuria visus Jums ir Klaipėdai aktualius klausimus išspręsime greitai, operatyviai ir visiems naudinga prasme.

Šarūnas Vaitkus, Palangos miesto meras:

„Žinau, ką reiškia miesto transformacija – prieš beveik dešimtmetį tapęs meru turėjau įdėti daug pastangų, kol išvedžiau Palangą į aukščiausią Baltijos pajūrio miestų lygą. Tam reikia vadovo, kuris nesidairo į šalis, drąsiai imasi pokyčių, siūlo keičiančias miesto veidą idėjas. Reikia tokių, kaip Rasa. Ją  pažįstu daug metų ir kartu esame ne kartą “laikę pajūrio frontą” Vilniuje: Seime, ministerijose. Žinau, kad ji, kai užsimoja, viską tikrai padarys. Su tokia mere Klaipėdos rajonas tikrai galės pakartoti mūsų trajektoriją. Vieningai, už Rasą!“

Jonas Ohman, judėjimo už Ukrainos laisvę „Mėlyna-geltona" įkūrėjas, lietuvis:

„Rasą pažįstu jau kurį laiką ir nuoširdžiai dėkoju jai už itin sėknigą paramos akciją, kurios metu Klaipėdos rajono žmonės buvo pakviesti aukoti Ukrainoje, karo zonoje, gyvenantiems vaikams. Jos dėka surinktos kalėdinės dovanos mums parodė, kad tai yra žodžio žmogus, visą energiją vardan tikslo atiduodantis lyderis. Esu liberalių pažiūrų ir matau, kad Rasa yra ta asmenybė, kuri irgi gerbia kitų nuomonę, į ją atsižvelgia, nes kitaip ir negali būti gyvenant laisvoje šalyje. Kviečiu visus eiti balsuoti. Demokratija yra mūsų ramstis ir laisvės garantas.“

Jonas Dumašius, verslininkas:

„Mieli Klaipėdos raj. gyventojai, kviečiu Jus kovo 17 d. ateiti į rinkimus. O atėjus pasirinkti merę Rasą Petrauskienę. Ji būtų pirmoji moteris merė mūsų rajone per 30 metų. Rasa gerai girdi, mato ir žino, kokios Jūsų problemos, kaip jas reikia spręsti ir kaip pasiekti rezultatą, kad Jūsų gyvenimas būtų geresnis, skaidresnis ir linksmesnis.

Kviečiu balsuoti!“

 

Politinė reklama  apmokėta iš TS-LKD rinkiminės sąskaitos Nr. LT317180500006700850

Užsakymo nr. 269114

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder