"Vakarų ekspresas". 1992 04 08

"Vakarų ekspresas". 1992 04 08

Krizių pasitaiko visiems. Viename 1992-ųjų balandžio pradžios numeryje krizė buvo ištikusi ir "Vakarų ekspresą".

Kaip kitaip galima apibūdinti laikraščio turinį, kurio keturi penktadaliai yra pasiskolinti iš kitų leidinių? Ir kuriame įdomiausia medžiaga yra leidinio "Pora" anonsas...

"Vieną lietingą vakarą ji atsidavė jam ant mažo staliuko prie baseino. Tai padarė tokį įspūdį, kad kelias naktis iš eilės jai teko vestis Bilą į tamsų kiemelį, ir meilės džiaugsmas buvo toks, kaip medaus mėnesį.

Greis visada netikėta. Kartais ji apsirėdo neįprastai, seksualiai, kartais pasirenka neįprastą vietą ir laiką. Praėjusį mėnesį ji atnešė Bilui į darbą pietus. Jie užsidarė duris ir patyrė malonumą ne tik nuo skanių pietų, bet ir vienas nuo kito.

Bilas džiūgauja, kad Greis tokia išradinga, o ir jai pačiai tai patinka. Greis anksčiau manė, kad moterys, kurios linkusios į erotiką, yra nepadorios. Dabar ji taip nebemano. Vyrams reikia "gaivaus oro". Tai juos sujaudina. Vienas žinomas pleibojus prisipažino, kad stipriausias pojūtis jo gyvenime buvo tada, kai jis mylėjosi su bankininko žmona lovoje tuo metu, kai šis miegojo greta."

Patikėkite, tai tikrai įdomiau nei kone vienintelis originalus tos dienos numerio straipsnis - Vidmanto Matučio pasakojimas iš Agluonėnų apie šlovingą šios gyvenvietės praeitį ir visiškai neaišku kokią ateitį.

Na, palyginkite, kur Greis, o kur Erna Naujokienė, kuri iš Vanagų kaimo atėjo į Agluonėnų agrarinę tarnybą klausti, kaip bus su kiaulių ferma. Karvei skiriami 0,7 hektaro žemės, o kiaulei - nieko. Tai iš kur kiaulių auginimui bendrovei gauti žemės?..

Na, taip, dar buvo interviu su rašytoja Jurga Ivanauskaite, bet ir tas - perspausdintas iš kažkokio leidinio negirdėtu pavadinimu RVL. Na, taip, iš vieno žurnalo pasiskolintoje publikacijoje Filomena Taunytė perspėjo netikėti nei ekstrasensais, nei ufonautais ("... atiduoti sveikatą ir gyvenimą į virgulininkų ir ekstrasensų rankas labai pavojingas eksperimentas...").

Na, taip, Klaipėdos "Granitas" sutriuškino Alytaus "Snaigę" 8:0, "Neptūnas" Lietuvos aukščiausios lygos čempionato "play-off" serijoje svečiuose pralaimėjo Vilniaus "Universitetui", o kitą dieną jį įveikė jau Klaipėdoje.

Na, taip, Taikos prospekto gyventojui Fatichui Iskanderovui (gim. 1949 m.) skirta 500 rublių bauda už tai, kad jis iš Žvejybos uosto kėsinosi išnešti 16 kg kalmarų - kaip ir Bandužių gatvės gyventojui Vaclovui Linkiui (gim. 1948 m.), kuris kėsinosi iš ten pat pagrobti 7 kg žuvų.

Na, taip, "stingant grynųjų pinigų, valstybinių prekybos įmonių laikinieji administratoriai įpareigoti pinigais aprūpinti stiklo taros supirktuves, išduodant vienai dienai nurodytą pinigų kiekį", o miesto Valdyba patalpas Tilžės g. 26 iš Valstybinės prekybos įmonės balanso perdavė Klaipėdos Marijos Taikos karalienės bažnyčiai.

Bet vis vien viskas nublanksta prie štai, kad vieną lietingą vakarą Greis atsidavė Bilui ant mažo staliuko prie baseino...

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder