Mirė Holivudo žvaigždės J. Travoltos žmona aktorė Kelly Preston

Mirė Holivudo žvaigždės J. Travoltos žmona aktorė Kelly Preston

Holivudo aktorė Kelly Preston (Keli Preston), sukūrusi vaidmenis filmuose „Dvyniai“ (Twins) ir „Džeris Magvairas“ (Jerry Maguire), mirė sekmadienį, būdama 57 metų, pranešė jos vyras kino žvaigždė Johnas Travolta (Džonas Travolta).

J. Travolta patvirtino pranešimus apie savo sutuoktinės mirtį vėlai sekmadienį paskelbta „Instagram“ žinute. Jis parašė, kad K. Preston neatlaikė dvejus metus trukusios kovos su krūties vėžiu.

„Su labai sunkia širdimi informuoju jus, kad mano gražioji žmona Kelly pralaimėjo savo dvejų metų kovą su krūties vėžiu, – rašė J. Travolta. – Ji narsiai kovojo, mylima ir palaikome daugybės.“

Holivudo garsenybių santuoka truko 28 metus.

K. Preston per ilgą karjerą kine ir televizijoje kartais filmuodavosi kartu su savo vyru. Jiedu susilaukė trijų vaikų.

K.Preston ir J. Travolta susituokė 1991 metais per naktį Paryžiuje surengtą ceremoniją, kai pora laukėsi savo pirmojo sūnaus Jetto (Džeto).

2006 metų sausį Kawasaki (Kavasakio) liga sirgęs Jettas Travolta mirė ištikus priepuoliui šeimos vasarnamyje Bahamose, būdamas 16-metis. Po jo mirties šeima iškėlė bylą greitosios pagalbos automobilio vairuotojui ir šeimos advokatui, apkaltinę juos turto prievartavimu. Travoltos teigė, kad iš jų buvo reikalaujama 25 mln. dolerių, grasinant negavus šių pinigų paviešinti jautrią informaciją apie sūnaus mirtį.

Ši baudžiamoji byla buvo nutraukta dėl procedūrinių priežasčių. J. Travolta ruošėsi liudyti teismui iš naujo, bet galiausiai persigalvojo, argumentuodamas, kad bylinėjimasis ir sūnaus mirtis šeimai tapo itin skausminga našta.

J. Travolta ir K. Preston 2000 metais susilaukė dukros Ellos Bleu (Elos Blu), o 2010-aisiais – sūnaus Benjamino (Bendžamino).

Pora susipažino kuriant 1988 metų filmą „Ekspertai“ (The Experts).

Vėliausiu jųdviejų bendru kino projektu tapo 2018 metų filmas „Gotis“ (Gotti). Jame J. Travolta suvaidino Niujorko nusikalstamo pasaulio bosą Johną Gotti (Džoną Gotį), o K. Preston – jo žmoną Victorią (Viktoriją).

1962 metų spalio 13-ąją Havajuose gimusi K. Preston studijavo dramą ir teatro meną Pietų Kalifornijos universitete.

Ji išgarsėjo nusifilmavusi 1988 metų komedijoje „Dvyniai“ su kino žvaigždėmis Arnoldu Schwarzeneggeriu (Arnoldu Švarcenegeriu) ir Danny DeVito (Deniu DeVitu). Vėliau jis pasirodė dešimtyse kitų kino ir televizijos filmų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder