Smagių šokių vakarėliai nesibaigs

Smagių šokių vakarėliai nesibaigs

Vis norisi grįžti prie šokių vakarėlių Bendruomenės namuose. Nenustygau ir aš penktadienio pavakarę, net mėgstamas televizijos laidas praleidau ir nuvykau į Bendruomenės namus. Nesigailiu - kiek gražių žmonių pamačiau vienoje vietoje!

Veidai - linksmi, rūbai - gražūs, nuotaika - gera, o ir vyrų buvo pakankamai: kai paskelbė "kviečia damos", drąsiausioms buvo ką pasikviesti.

Aplinka buvo pozityvi, todėl pamėginau pakalbinti man į akį kritusias poras ar pavienius vakaro dalyvius. Aldona ir Vytautas sakė, jog jiems patinka, kad čia renkasi bendraamžiai, o patys šokti mėgsta nuo jaunystės, gyvena netoli, tad tokie vakarai - puikus laisvalaikio praleidimas.

Ponas Vilius apie šokius sužinojo iš draugų ir atvyko į žvalgytuves. Birutė taip pat atkreipė dėmesį į daug puošnių žmonių, gerą nuotaiką. Kita pakalbinta dama sako, kad apie šokius sužinojo iš kolegų darbe ir susigundė, nes jie paragino savaitės nuovargį nustumti šokio ritmu. Dar dvi damos patvirtino, kad tokie renginiai yra reikalingi, kad čia jaučiamas rūpestis iš administracijos pusės. Yra ir kavos aparatai, geriamojo vandens automatas, švaru, šilta, netgi per šilta - jau iškilo problemėlė, kad reikalingas kondicionierius, tad bus apie ką su direktoriumi Juozu Lenkausku pakalbėti. Administracijos rūpestis ir įsiklausymas sukuria gerą nuotaiką penktadienio poilsiui. Čia jau pabuvę papasakos apie tai draugams, bendradarbiams, pasikvies juos į šokius. Atsirado naujas traukos taškas.

Pertraukėlė kovo mėnesį daroma tik gerbiant ramybės ir rimties laikotarpį laukiant šv. Velykų. O vėliau jau lauksime Jūsų visų, pasistengsime įvertinti poreikius ir pageidavimus, nes jūs mums svarbūs.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder