Redakciją pasiekė dar vienas E. Ostapenko laiškas

Redakciją pasiekė dar vienas E. Ostapenko laiškas

VE.lt "Skaitytojų ekspreso" rubrikoje publikuoja neredaguotą E. Ostapenkos laišką:

Sveiki. Mano facebook draugas Renaldas Ščiglinskas patalpino ant mano

facebook sienos štai tokį Tatjanos Žgunovos laišką kuri ji viešina

internete:

,,Tatjana Tatjana Žgv Labas

2012-09-12 ir 2012-09-13 praleidau areštinėje, niekas netiki, kad gatvėje buvau sulaikyta šiaip tipo esu ieškoma kaškokio tai "supisto"prokuroro, o pati buvau atostogose, ne tas žodis , kaip žiauriai buvau sumušta policininkais ir konvojaus mergomis (tikros "kūrvos"), o Klaipėdos m.1-jo policijos komisariato (Tilžės g.34, Klaipėda) vyr.tyrėja Daiva Beniušienė nusavimo visus raktus nuo mano ir mamos butų.

3 mob.telefonus kurias iš manes paėme iš kišenių areštinėje ir po paleidimo iš teismo salės nieko iki šiol negrąžino. Matomai ruošiasi apvogti ar įrengti pasiklausimo"voratinklą", jie tai moka. Žodžiu tai jau ne jokas. Koks baisus yra kalėjimas, ne tas žodis. Mane 4 kartus vežė sumušta į visokias ligoninės. Dabar rašau trūmpą aprašymą, duosiu į teismą tuos niekšus. Prokuroras Kazys Grigaitis reikalauja mane patalpinti į Šiaulių Tardymo izoliatoriu ir ten iškelti man dar 10 baudžiamujų bylų ".... iš oro burbulų", na kaip Neringai V., jie visus "Drasos kelias" aktyvistus ruošiasi apjuodinti ir į kaliuze susodinti, jiems tai ne motas: kaip jie sako - duokit mums žmogų, o mes padarysime iš jo"nusikaltelį. "

Tai yra subjektyvi nuomonė, kuri nebūtinai sutampa su redakcijos pozicija. Už šioje rubrikoje publikuojamas medžiagas atsako tik autoriai, o ne redakcija.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder