Pagalbos turgelis

Pagalbos turgelis

Televizorius. Ponia Aldona padovanotų kineskopinį 70 cm įstrižainės televizorių "Panasonic". Tel. 324536 arba 8 608 31793.

Padėka. Ponia Loreta turgeliui atsiuntė laiškelį: "Ar yra galimybė padėkoti žmogui už gerą darbą, jei nežinau nei jo vardo, nei telefono? Tik žinau, kad tai buvo vyriškis. Jis grąžino mūsų sūnaus autobuse paliktą kuprinę. Užmirštą autobuse kažkas išsinešė, išsiėmė telefoną, o kuprinę su daiktais numetė prie "Akropolio". Vyriškis ją rado ir netgi atvežė į mokyklą pietiniame rajone. Budinčioji buvo labai nustebusi ir tiesiog nesumojo paklausti, kam turėtumėm būti dėkingi. Nuoširdžiai ačiū nepažįstamajam."

Automobilis.

Nedirbanti, dvejų metukų dukrytę auginanti klaipėdietė Laura nukentėjo nuo vagių - šio trečiadienio vakarą, apie 21 val., iš Paryžiaus Komunos g. 6 namo kiemo dingo jos automobilis "Toyota Verso" (numeriai HHM 457, mašinos galiniai ir bagažinės stiklai tamsinti). Mašinoje buvo pilna vaiko daiktų - vežimėlis, rogutės, sulankstoma lovytė. "Šiuo metu mano itin sunki padėtis, mašinos man verkiant reikia. Esu pasiruošusi netgi atpirkti automobilį. Už naudingą informaciją irgi sumokėsiu", - kreipėsi pagalbos moteris, su kuria galima susisiekti tel. 8 608 29665.

Turgelio vartai atkelti darbo dienomis 10-13 val. Prašymus, klausimus siųskite el. paštu [email protected] arba rašykite komentarus "Vakarų ekspreso" interneto svetainėje www.ve.lt. Pagalbos turgelio rubrikos telefono numeris - 493435.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder