Pagalbos turgelis

Pagalbos turgelis

Lova. Ponia Onutė padovanotų viengulę lovą su dviem čiužiniais. Tel. 8 645 01661. Patefonas. Gali būti, kad jaunoji karta ir tokio žodžio nežino, o jis reiškia - vinilinių plokštelių grotuvas. Patefoną padovanotų Onutė. Tel. 8 645 01661.

Rašomoji mašinėlė. Dar vienas retro daiktas, kurį padovanotų vis toji pati Onutė - rašomoji mašinėlė "Optima", kuria tekstus spausdinti galima lietuvių ir rusų kalbomis. Tel. 8 645 01661.

Kviečia. Rugsėjo 21 d. (trečiadienį) 17.30 val. visi, jau susipažinę su šiaurietiškojo ėjimo pagrindais, kviečiami į žygį taip paminėti Europos judriąją savaitę. Žygeiviai keliaus maršrutu Vasaros estrada-Giruliai-Vasaros estrada.

Susitikimo vieta - Klaipėdos tuberkuliozės ligoninės stovėjimo aikštelė šalia Vasaros estrados.

Rekomenduojama turėti geriamojo vandens ir lengvų užkandžių, taip pat pasirūpinti patogia apranga ir avalyne uždarais galais. Šiaurietiškojo ėjimo lazdomis žygio dalyvius aprūpins iniciatyvos organizatoriai, tačiau galima atvykti ir su savomis.

Būtina išankstinė registracija tel. 8 640 93341 arba elektroniniu paštu: [email protected].

Turgelio vartai atkelti darbo dienomis 10-13 val. Prašymus, klausimus siųskite el. paštu [email protected] arba rašykite komentarus "Vakarų ekspreso" interneto svetainėje www.ve.lt. Pagalbos turgelio rubrikos telefono numeris - 493435.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder