Nerimsta aistros dėl tariamo pasikėsinimo

Nerimsta aistros dėl tariamo pasikėsinimo

Rugsėjo 3 dieną VE.lt redaktorių pasiekė Tatjanos Žgunovos skundas, kuriame pasipiktinama "Vakarų ekspreso" ir Eugenijaus Ostapebnko susimokymu prieš ją.

Skunde be visų gramatinių klaidų taip pat išdėstyta ir konkretūs reikalavimai. 500 000 litų už reputacijai padarytą žalą, taip pat 2500 litų už originalaus skundo parengimą.

VE.lt, neturintis nieko bendra su T. Žgunova ar E. Ostapenka, rubrikoje "skaitytojų ekspresas" toliau publikuoja skaitytojų pranešimus, kuriuose išsakyta nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos, o už išsakytus teiginius atsako pats komentaro autorius.

Šįkart redakciją pasiekė štai toks E. Ostapenko pranešimas:

Sveiki. Pranešu jums, kad Klaipėdos apygardos prokuratūros nutarimu pradėtas ikiteisminis tyrimas mano buvusios sužadėtinės, kandidatės į LR Seimą Tatjanos Žgunovos atžvilgiu pagal LR BK 145 str. 1 d.(dėl grasinimo nužudyti mane).

Šį baudžiamąją bylą pavestaorganizuoti ir kontroliuoti Klaipėdos apygardos prokuratūros Klaipėdos apylinkęs prokuratūrai Gargžduose. Pridedu Klaipėdos apygardos prokuratūros antrojo skyriaus prokurorės Kristinos Blinstrubienės nutarimą dėl pradėto ikiteisminio tyrimo.

pagarbiai,

Eugenijus Ostapenko

Tai yra subjektyvi nuomonė, kuri nebūtinai sutampa su redakcijos pozicija. Už šioje rubrikoje publikuojamas medžiagas atsako autoriai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder