Konservatoriai savinasi Baltijos kelią?

Konservatoriai savinasi Baltijos kelią?

Šią savaitę gavome atvirukus su sveikinimais Baltijos kelio 30-mečio proga. Deja, toks sveikinimas mane, Baltijos kelio dalyvę, mažų mažiausiai papiktino. Aš tuo net pasišlykštėjau.

 Gražiame istorinio Baltijos kelio kadre, kur prie kelio stovi gyva žmonių grandinė, atviruko kampe skrenda trys žalios kregždutės, lyg nuo konservatorių emblemos nuskridusios. Atvirutės kitoje pusėje - skambūs sveikinamieji žodžiai ir besišypsančio Gabriuko nuotrauka. Kokia šlykštynė ir manipuliavimas žmonių jausmais.

Nejau konservatoriai jau ir Baltijos kelią savinasi? Gal tai jie šį istorinį įvykį suruošė? Kam manipuliuoti žmonėmis.

Toks sveikinimas mane tik supykdė ir nuteikė priešingai. Šiandien į Baltijos kelią aš neičiau, nes valdžia per šį laiką nuvylė, o ypač konservatoriai - kurie nuolat kiršina visuomenę.

O dabar štai dar ir Baltijos kelią sau priskiria. Bet kuo Gabriukas susijęs su Baltijos keliu? Kuo jis čia dėtas?

Suprasčiau, jeigu tokį sveikinimą siųstų Arvydas Juozaitis. Tai jo, a.a. Romualdo Ozolo bei kitų kelio rengėjų nuopelnas. Bet tikrai ne konservatorių.

Gabriukas tuo metu dar buvo mažas, kas žino, kada tik išlindo vyresnysis ar kur tuo metu buvo tulpė? O dabar jie - didžiausi patriotai! Jau bloga nuo tų konservatorių reklamų ir atvirukų.

Nereikia mulkinti žmonių, kurie žino, kokia istorija buvo iš tiesų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder