Tai, kas mus erzina ir neramina

Jauna mama paskaičiavo, kad Klaipėdoje lombardai veikia vos ne kas penktame name. Ir dažnas dirba apskritą parą... "O štai budinčios vaistinės 200 tūkstančių gyventojų mieste nerasi ir užsimušdamas. Sergantys lėtinėmis ligomis gali pasirūpinti reikalingais vaistais. Bet kiek pasitaiko atvejų, kai nė iš šio, nė iš to kyla alergija, temperatūra, pradeda skaudėti dantį, ausį ir panašiai. Kaimyno iš lovos neversi trečia valandą nakties. O ir išverstas kažin, ar reikalingų vaistų turės. Ką daryti?"- piktinosi jauna mama. Jos vyras pritarė: "Jeigu budinčią vaistinę turėti prabanga, gal kurios ligoninės Priėmimo skyriuje būtų galima vaistų įsigyti naktį?"


O štai ponią Agnę, gyvenančią senamiestyje, iki beprotybės erzina šiukšlių konteineriai ties Teatro a. autobusų stotele (Sukilėlių 8-10 namai). "Šiukšlių konteineriai pastatyti tiesiog ant tako, kuriuo turėtų vaikščioti iš autobusų išlipę keleiviai. Deja, jie braido purvynais, kurių pridirbo kažkoks verslininkas, ketinęs statyti namą. Bet jo planams neišdegus, taip ir liko purvynai",- nervinosi Agnė.


O štai Kalnupės g. 9-11 namų gyventojai baigia uždusti nuo greta įsikūrusios kažkokios firmos leidžiamų dulkių. Negana to - iš žvejybos uosto trąšų terminalo sklinda baisiausia smarvė. Šių namų gyventojų vardu kalbėjęs ponas Jonas teigė, kad daugelis jau serga kvėpavimo takų pačiomis įvairiausiomis ligomis ir bijosi pačios baisiausios...
Ponia Zita iš Panevėžio g. nusprendė, kad dabar kalyčių rujojimo metas, nes stebi masiškai paskui jas sekiojančius palaidus šunėkus. "Gamta yra gamta. Instinktų įveikti nesugeba ir žmonės. Tačiau... Rujončias kalytes persekiojantys patinėliai yra labai agresyvūs žmonių atžvilgiu. Yra taisyklės šunėkus, kalaites vedžioti su pavadėliais. Bent jau mūsų kvartale tų taisyklių augintinių šeimininkai nepaiso. O gal šunėkai, šaukiami instinktų, ir patys nuo pavadžių nutrūksta. Šiaip ar taip dėl keturkojų nepriežiūros jie gali apkandžioti ir vaikus, ir suaugusius", - perspėja p. Zita.

Tel.49 34 35 darbo dienomis nuo 10 iki 13 val.

[email protected]

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder