Susitarkime dėl vieno - visi dirba rusams

Susitarkime dėl vieno - visi dirba rusams

Būtent taip ir ne kitaip atrodo pasiklausius politikų kalbų. Konservatoriai jau dvejus metus šaukia, kad „valstiečiai“ sėdi R.Karbauskio kišenėje, o šio valdomas „Agrokoncernas“ suka biznį su V.Putino aplinkos žmonėmis. Vadinasi, pats R.Karbauskis irgi savas Kremliuje. Išeina, dirba rusams.

O ketvirtadienį netikėtai praregėjo ir premjeras S.Skvernelis. Sako, kad į jo rankas pakliuvo „valstiečių“ valdžios nuvertimo planas. Pasak Vyriausybės vadovo, teisėtai išrinktą valdžią nuversti siekia konservatoriai. Dėmesio: su Kremliaus pagalba! Taigi ir šie dirba rusams, kaip dažnas vyresnės kartos atstovas ir įtarė. Lyg tyčia tą pačią dieną iš pačios Maskvos parskrido buvęs Lietuvos prezidentas R.Paksas. Šis net neslėpė ką tik šnekėjęs su teroristinės, kaip sako D.Grybauskaitė, valstybės valdovu V.Putinu. Taigi, jeigu anksčiau R.Paksas buvo „kariamas ant šakos“ dėl finansinių ryšių su Rusijos verslininku, tai dabar jau šakės. Sakyk nesakęs, kad gero norėjai. Mūsų žmonės net iškiliems rašytojams už Stalino „saulę“ atleisti negali, o čia eilinis prezidentas... Žodžiu, į Maskvą važinėja tik rusams dirbantys.

Taigi klausiu vyresnių kolegų, kaip čia taip, kad visi Lietuvoje ne Tėvynei dirba? Mane pataiso, sako: „kas valdžioje, tas rusams dirba, o paprasti statybininkai, kasininkai, mokytojai - dirba Lietuvai“. Nesutinku! Juk girdėjau, jog mokytojai streiką rengia, kad valdžią nuverstų, chaosą išprovokuotų, o tai labai naudinga Rusijai. Be to, prie Seimo rinkęsi tėveliai su vaikais ar Labanoro girioje už medžius kovoję visuomenininkai irgi prieš Lietuvos valdžios sprendimus burnojo. Netgi pati vaiko teisių reformos autorė D.Šakalienė feisbuke įrašus, kuriuose protestuotojai Kremliaus agentais vadinti, laikino (spaudė „patinka“). Parlamentarė į Seimą su „valstiečiais“ pateko, tačiau paskui perbėgo pas liberalus, tuomet pas socdemus... Gal todėl niekur neįtiko, kad ne rusams, o norvegams dirba?

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder