Simonas Gentvilas: Esame per maža valstybė, kad pyktumėmės tarpusavyje

Simonas Gentvilas: Esame per maža valstybė, kad pyktumėmės tarpusavyje

Gerai žinote, ką gali sukurti vieningi kaimynai ir kolektyvas. Kita vertus, kiekvienas esame matę besiginčijančius bendradarbius ir kaimynus.

Respublika ir jos parlamentas yra valstybinis reikalas. Seimas yra ne vieta asmeniškumams. Būtent dalykiškumas yra sėkmingos Lietuvos ir kokybiškos politikos pamatas.

Visgi Rubikoną tarpusavio santykiuose yra peržengęs ir dalykiškumą užnugaryje palikęs ne vienas parlamentaras ar partija tarpusavyje.

Kai dažnas miestietis klausia manęs, kaip pavyko tiek pasiekti dirbant opozicijoje - atsakau, kad kritika turi būti subalansuota, reikia matyti pažangų siūlymą ar idėją kiekvienoje iniciatyvoje. O visada laimi dalykiškiausi, neužgaulūs ir kantriausi Seimo nariai.

Visą šią savaitę klaipėdiečiai ir neringiškiai rinks savo atstovus Seimo rinkimų II-ture. Miestui reikia vienijančių, lojalių Klaipėdos ir Neringos atstovų Seime.  Niekas nėra tikras dėl būsimos koalicijos partnerių, tad laimės tie, kurie nėra sudeginę tiltų. Tarpusavyje nesikalbantys valstiečiai ir konservatoriai yra pražūtis Lietuvai ir Klaipėdai.

Aš, Simonas Gentvilas, ir Saulius Budinas esame vienijanti, dalykiška alternatyva Klaipėdos rinkėjams sekmadienio pasirinkimų paletėje. Esame patikrinti ir ant žemės tvirtai stovintys klaipėdiečiai, puikiai pažįstantys daugumą Jūsų, kas savaitę bendraujantys su miesto įstaigomis ir įmonėmis. Žinome Klaipėdos aukštųjų mokyklų, uosto, miestiečių ir regiono problemas bei jų sprendimus.

Kviečiu sekmadienį į Seimą rinkti vienijančius ir darbščius klaipėdiečius.  Iš anksto dėkojame už pasitikėjimą.

Įsipareigojęs Klaipėdai ir Neringai

Simonas Gentvilas

 

Politinė Reklama bus apmokėta iš kandidato rinkiminės sąskaitos
Užsakymo Nr. 288847

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder