Reikalingi tik balsuoti....

Ar jums nekyla įtarimas ir abejonės dėl prezidentų ir Seimo narių pažadų, kuriais esame maitinami jau 12 metų? Ar pasikeitė mūsų gyvenimo lygis, ar sumažėjo nedarbas, ar grąžino rublinius indėlius, ar pagerėjo Lietuvos ekonomika? Ar mūsų išrinktieji tesėjo ikirinkiminius pažadus? O jų buvo daug ir įvairių.
Pažadų netesėjimas yra didžiausia Seimo narių kaltė. Dalis jos tenka ir prezidentui, kuris turėtų priminti Seimui jo narių pažadus.
Kai kurie Seime išbuvo po kelias kadencijas. Ką jie konkrečiai padarė dėl Lietuvos ekonomikos, žmonių gyvenimo pagerinimo? Pakaruoklių, narkomanų, ŽIV nešiotojų, benamių, valkatų gausėja. Ar tai nėra įrodymas, kad Seimo nariai rūpinasi tik savimi, kaip išsilaikyti Seime, naudotis mokesčių mokėtojų pinigais? Panašiai ir visa Lietuvos valdininkija. Dabar juk iš tų pačių "gerųjų" bus keliami kandidatai į prezidento postą.
Kodėl mes Dievo nubausti ir priversti kentėti šitokio gyvenimo pragarą? Esame apvogti, pažeminti, paniekinti. Mes reikalingi tik tam, kad balsuotume už įvairiais būdais, net pagal sąrašus brukamus kandidatus.
Iš kur tas lietuvių nuolankumas? 1940 m. atėjo rusai, buvo sutikti su gėlėmis, paklusniai vykdomi jų nurodymai. 1941 m. užėjo vokiečiai - vėl gėlės ir talkinimas šaudant žydus. Kai vėl grįžo rusai - jau ne tik gėlės, bet tūkstančiai lietuvių stojo į komunistų partijos gretas. O dabar štai paklusniai pėdiname į Europos Sąjungą ir NATO. Juk mums visapusiškai diktuojamos įstojimo sąlygos: atominę elektrinę uždaryti, stambiuosius objektus ir žemę parduoti. Aklai tenkindama ES reikalavimus, valdžia vykdo gyventojų genocidą.
Bedarbių jau turime apie 20 proc. Jų skaičius didės. Jauni bedarbiai stengiasi ištrūkti iš Lietuvos į bet kurią Vakarų šalį. Gimstamumas mažėja, ypač dėl skurdo, mirtingumas uždarius daug ligoninių, nekompensuojant vaistų dar didės. Ar begali būti blogiau?

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder