Pedofilų gynėjai nusiplėšė kaukes

Pedofilų gynėjai nusiplėšė kaukes

Į 2012 -02-07 laidą "Abipus Sienos" aš reaguoju labai rimtai, tuo labiau, kad aiškiai "kyšo" Valstybės saugumo departamento ausys.               

Laidoje advokatas Liutvinskas visai visuomenei viešai išdavė tikruosius tikslus, kodėl mergaitė turi būti sugrąžinta Laimutei Stankūnaitei.

Jis pasakė, kad mergaitė turi būti perduota Stankūnaitei todėl, kad mergaitės interesų nebegalėtų Aukščiausiojo teismo atnaujintoje pedofilijos byloje atstovauti Neringa Venckienė. Jis teigė, kad mergaitė byloje negalės būti apklausta, o ją atstovaus L. Stankūnaitė ir byloje bus priimtas toks sprendimas, kokio reikia.

[CITATA]

Patys laidos organizatoriai išsklaidė savo pučiamą visuomenei miglą apie šiltus L. Stankūnaitės motinystės jausmus. Visai visuomenei buvo parodyta, kad veikia šaltas, žiaurus nusikaltėlių išskaičiavimas, siekiant niekšiškų ir žemų tikslų.

Nors šios laidos anonsuose buvo kalbama apie VSD akiratyje esančius Prezidentės telefoninius pokalbius, tačiau laidoje jų nebeliko. Manau, kad buvo išsigąsta straipsniuose pagarsintos informacijos, kad Prezidentės pokalbių įstatymai draudžia slapta klausytis, kad už tai numatyta baudžiamoji atsakomybė.

Visai visuomenei klano kėslai pasidarė visiškai aiškūs. Patys nusikaltėliai nuplėšė bet kokią uždangą.

Manau, kad pedofilas A. Ūsas buvo VSD agentas, todėl dabar ir daroma viskas kas įmanoma ir neįmanoma, kad niekada neišaiškėtų tikrosios pedofilijos ir visų nužudymų aplinkybės, kad nebūtų patraukti atsakomybėn visi įtakingi nusikaltėliai, sunkių nusikaltimų organizatoriai, vykdytojai ir padėjėjai.

Aš dar kartą įsitikinau, kas D. Kedys ir A. Ūsas spec. tarnybų galimai yra nužudyti

Žmonės, būkite budrūs: viskas buvo ir bus daroma, nesiskaitoma su jokiomis priemonėmis, bus toliau mindžiojama Konstitucija ir įstatymai, toliau purvinama visa teisėsauga-teismai ir prokuratūra, kad nusikaltėliai pasiektų tikruosius savo tikslus.

Generalinis prokuroras privalo nedelsiant L. Stankūnaitei pareikšti įtarimus dėl mergaitės seksualinio prievartavimo ir kreiptis į teismą, kad ji būtų suimta. Reikia panaikinti jos apsaugą.

Patikėkite: per 33 darbo prokuratūroje metus, aš esu susipažinęs su labai daug mažamečių tvirkinimo ar seksualinio prievartavimo bylų-šioje byloje, kaip niekada įrodymų yra pilna ir L. Stankūnaitė negali išvengti baudžiamosios atsakomybės. Advokatai Liutvinskas ir Kraujutaitienė laidoje, praradę bet kokią garbę ir sąžinę atvirai, begėdiškai melavo. Šie advokatai yra vieni iš geriausiai apmokamų advokatų Lietuvoje. Ar nekyla klausimų, kas jiems dabar moka? Kodėl jie taip daro, jie patys žino. Aš niekada nelinkėčiau jiems, kad taip pat būtų prievartaujami ir jų anūkės ar anūkai. Gėda.

Tikriausiai Generalinis prokuroras supranta, kad A. Ūsui mergaitę seksualiai prievartaujant ištisus du metus, kaip prokuratūra pati nurodė kaltinamajame akte A. Ūso bylą perduodant į teismą, L. Stankūnaitė tuo metu nelindėjo po lova apsimetusi, kad nieko nemato ir nieko negirdi.

Generalinis prokuroras, kaip ir visi teisininkai, net „teisės korifėjai“ supranta ir tai, kad visoje baudžiamojoje byloje ir kaltinamajame akte aprašyti A. Ūso veiksmai ( laižymas mergaitės kūno ir lytinių organų, vertimas mergaitę tą patį daryti jam) turėjo būti kvalifikuoti kaip labai sunkaus nusikaltimo padarymas-mergaitės seksualinis prievartavimas, o ne tvirkinamieji veiksmai. Tai ne kartą yra išaiškinęs ir Aukščiausiasis teismas.

Kadangi teisingumą turi vykdyti tik teismas, tai baudžiamoji byla su L. Stankūnaitei pareikštais įtarimais labai sunkaus nusikaltimo, numatyto BK 150 str. 4 d., padarymu turi būti perduota teismui, jos kaltės įvertinimui ir pelnytos bausmės paskyrimui.

Jei Generalinis prokuroras nedelsdamas nieko nedarys, Prezidentė privalo jį nedelsiant atstatydinti ir paskirti dorą ir principingą, jokio klano neįtakojamą teisininką.

VISI TEISĖJAI IR PROKURORAI, KITI PAREIGŪNAI KURIE UŽSIMERKĘ VYKDO KLANO NURODYMUS IR PRIIMINĖJA NETEISĖTUS SPRENDIMUS YRA NUSIKALTĖLIAI. Jie privalo suprasti, kad patys anksčiau ar vėliau bus teisiami. Tauta niekada neatleis mažos mergaitės budeliams.

Tai privalo suprasti ne tik eiliniai teisėjai ir prokurorai, bet ir Generalinis prokuroras Darius Valys bei Aukščiausiojo teismo Pirmininkas Gintaras Kryževičius. Jie patys supranta savo vaidmenį ir kaltę. Užtenka apsimetinėti, ir tautą mulkinti, kad, neva, šioje situacijoje teisėjai ir prokurorai yra nepriklausomi Tai absoliutus blefas. Kiekvienam teisėjui ir prokurorui visada buvo ir yra svarbi Aukščiausiojo teismo pirmininko ir Generalinio prokuroro viešai ar tarnybos metu pareikšta nuomonė. Deja, ne kiekvienas išdrįsta nepaklusti savo patronų neteisėtai pozicijai ir principingai priminėti savarankiškus teisėtus sprendimus.

Manau, kad Gerbiama Prezidentė taip pat privalo principingai reaguoti ir pagaliau visai visuomenei drąsiai išsakyti savo principingą poziciją. Užtenka kalbėti “puse lūpų”. Pusės tiesos nebūna-vien tiesa arba melas. Manau, kad Prezidentės patarėjai, žiūrėję laidą, informuos šalies vadovę, kad A. Sakalas dar kartą grasino apkalta.

Jeigu Prezidentė kai kurių savo patarėjų yra klaidinama, tai tokių patarėjų paslaugų turi būti atsisakyta.

Tai kas dabar vyksta yra absoliutus teisinės valstybės pamatų griovimas, visiškas Konstitucijos, įstatymų ir tarptautinės teisės aktų ignoravimas.

Panašu į tai, kad Valstybėje visiškai nebėra Seimo, nors būtent jis turėtų vykdyti parlamentinę teisėsaugos institucijų kontrolę. Kyla klausimas, kur šiandiena yra ir ką veikia Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos, teisės ir teisėtvarkos komitetai-valstybei jau nuolat grasinama perversmu.

Ką veikia politinės parlamentinės partijos, pasižadėjusios ir prisiekusios tarnauti savo tautai, Konstitucijai ir įstatymams? Ar jų visiškas abejingumas nerodo, kad paprastas žmogus, mažo vaiko likimas jų visai nedomina, kad jos į Seimą pateko apgavusios visus rinkėjus, visą visuomenę?

Artėja nauji rinkimai. Politinės partijos jau skaičiuoja rinkėjų balsus. Ar ne per anksti ponai visokie sąrašiniai veidmainiai? Manau, kad visa visuomenė jau suprato, kas yra kas.

Gerbiama Prezidentė jau dabar kartu su Seimu privalo imtis priemonių, kad būtų reformuotas Valstybės saugumo departamentas. Manau, kad jo Generalinis direktorius turi būti tuoj pat atstatydintas. Turi būti atliktas pilnas departamento operatyvinio darbo auditas ir visi nusikaltimus padarę pareigūnai patraukti baudžiamojon atsakomybėn.

REIKIA MOBILIZUOTI VISĄ VISUOMENĘ, SEIMĄ, PREZIDENTĘ, VISUS PADORIUS TEISININKUS, KAD PAGALIAU VISI ŠIO TEISINIO NIHILIZMO UŽSAKOVAI IR ORGANIZATORIAI BŪTŲ PATRAUKTI BAUDŽIAMOJON ATSAKOMYBĖN IR SUSILAUKTŲ PELNYTOS BAUSMĖS IR VISUOMENĖS PASMERKIMO. MAŽA, BEJĖGĖ MERGAITĖ NIEKADA NEGALI PATEKTI Į NUSIKALTĖLIŲ RANKAS.

Jei pajėgsime apginti mažą bejėgę mergaitę, tai drąsiai galėsime pasakyti, kad mes jau vardan Tėvynės, savo vaikų ir anūkų ateities pabudome ir atsikėlėme. Patikėkite, kad ir mažytės mergaitės akyse pagaliau sužibės džiaugsmo ašaros. Ji niekada neužmirš, kad Jūsų širdies šiluma ir ryžtas prikėlė ją gyvenimui.

Stanislovas Stulpinas
2012 m. vasaris 8 d.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder