Nusipelnė tik esantieji valdžioje?.

Tikriausiai daugelis jau suprato, kad rinkiminiais pažadais tikėti neverta. Tačiau visame tame melagysčių chore yra viena nuoširdi gaida - tai rinkiminis šūkis "Nusipelnėme gyventi geriau!" Taip, šį pažadą SAU jie jau įgyvendino.
Pavyzdžiui, Seimo salei reikia naujų baldų ir daugiau šviesos, galbūt stoglangių, nes jiems sunku "dirbti", o pensininkai skursta, nes "Sodra" nedidina pensijų. Tiesa, vieną sykį neseniai pridėjo net keturis litus! Dabar žmogus gali nusipirkti vienu kepalu duonos ir litru pieno daugiau.
Mums nuolat teigiama, kad biudžete nėra pinigų. Iš kur jų bus, jei mūsų valdžios ponai "nusipelnė gyventi geriau". Galimas dalykas, jų manymu, buvimas valdžioje - tai kelerių metų poilsis už mokesčių mokėtojų pinigus penkių žvaigždučių viešbutyje? Už ką jiems tie patogumai? Suprasčiau, jei už gerą valdymą, bet dabar...
Įdomu, kiek atsirastų pretendentų į merus, į prezidento ir Seimo narių kėdes, jei išrinktiesiems tektų tenkintis mediniais suolais, jei nebūtų skiriamos pilaitės Turniškėse, jei negautų prezidentiškų algų?
Tada gal atsisijotų pelai nuo grūdų. Pamatytume, kam rūpi sava, o kam - valstybės gerovė. Tuomet tikriausiai ir pinigų atsirastų, ir mes labiau pasitikėtume valdžia.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder