Lietuvos piliečiams.

Vadovaudamiesi gyvenimo logika, įsteigėme naujo tipo organizaciją - junginį "Lietuvos profesionalai". Tikslas - įvesti tvarką, išsaugoti valstybės suverenitetą, jos žemę ir žmones. Mūsų komanda - Lietuvos kaimo ir miesto žmonės, turintys organizacinio darbo darbo patirtį.
Politinės partijos sukūrė nepriimtinas Lietuvos piliečiams valdymo struktūras, ignoruodamos specialistų reikšmę valstybės valdyme, diskreditavo save ir kelia realią grėsmę šalies nepriklausomybei. Mes paruošėme kitokį valstybės valdymo modelį, kurį tikimės įgyvendinti bendromis pastangomis. Kviečiame Lietuvos piliečius telktis į darbą visiems suprantamai tvarkai įvesti. Mes kelsime tikrą kandidatą į prezidentus, siekdami panaudoti šią instituciją šalies ūkiui ir žmonių dvasingumui atkurti.
Tikimės, kad šios idėjos šalininkai bus visos Respublikos piliečiai, kuriems rūpi Lietuvos rytdiena. Jos įgyvendinimo organizatoriai turi gerai žinoti realią padėtį Lietuvoje, profesionaliai atlikti darbą, sugebėti savo patirtį perduoti kietiems. Tai įvairių profesijų žmonės. Mes tikimės, kad pilietiškumą parodys Lietuvos žurnalistai ir spaudos leidinių bei radijo ir televizijų vadovai. Tik su jų pagalba išsamiai supažindinsime žmones su pagrindinėmis idėjomis ir jų įgyvendinimo scenarijais visose gyvenimo srityse.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder