"Eurovizijos" karštinė

"Eurovizijos" karštinė

Kiekvienais metais gegužę "ant Lietuvos" stoja "Eurovizijos" karštinė, kurios nuošalėje nelieka ir "Vakarų ekspreso" skaitytojai. Ir šiemet jie pažėrė savo minčių bei jausmų šūsnis.

Ponas Regimantas pareiškė štai ką: "Esu "fūros" vairuotojas ir jau kelintus metus sutampa taip, kad "Eurovizijos" konkurso metu "varau" per Europą. Nors turiu galimybę ir kabinoje per "kompą" stebėti "Euroviziją", vis dėlto sustoju prie kokios užeigos ar motelio, kad viską pamatyčiau dideliame ekrane. Mano nuostabai, dažnoje užeigoje ar motelyje paprašius įjungti "Euroviziją", susilaukiu šeimininkų ar barmenų nusistebėjimo. Kartą manęs netgi teiravosi, kas toji "Eurovizija" yra? Skirtingai nuo Lietuvos, kurioje apie "Euroviziją" jums išpyškins viską ir septynmetis, ir septyniasdešimtmetis. Man susidarė toks įspūdis, kad Lietuvoje mes labai sureikšminame tą "Euroviziją". Juk yra daugybė kur kas įdomesnių konkursų, kad ir chorų Zalcburge ar vokalistų Milane, kur vyksta tikri kultūriniai stebuklai. O mums jų nei rodo, nei propaguoja. Ir toji "Eurovizija" juk palieka tokį įspūdį - Dajana iš Izraelio, vienais metais laimėjusi konkursą - bachūras, o štai pernykštė Končita iš Austrijos - su barzda. Žinoma, ir "Eurovizijoje" iš tiesų pasitaiko perlų. Negausiai, bet pasitaiko. Ir nėra ko tiek naudoti emocijų prieš ir po "Eurovizijos". Juk tai tiesiog sekina ir septynmetį, ir septyniasdešimtmetį."

O štai senjorė Virginija, regis, iš tų, kuri labai daug emocijų iššvaisto ir per atrankas Lietuvoje, ir jau "Eurovizijos" konkurso metu. Jai labai svarbu, kad lietuviai pagaliau laimėtų tą konkursą. Tad ji iš visos širdies linkėjo sėkmės šiųmetiniams Lietuvos pasiuntiniams.

Tel.49 34 35 darbo dienomis nuo 10 iki 13 val.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder