Dvidešimtmetė pasiryžusi išjudinti politikus.

Rinkimuose į Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narius (kandidatų sąrašas Nr. 1) dalyvaujanti Lietuvos krikščioniškojo fondo aukštosios mokyklos studentė Inga Aksamitauskaitė yra jaunimo centro "Bendraamžiai" lyderė bei Klaipėdos miesto jaunimo organizacijų asociacijos "Apskritas stalas" Valdybos pirmininkė.
"Darbą Klaipėdos miesto Taryboje įsivaizduoju kaip "gyvą" susirinkimą, kuriame politikai diskutuoja, keičiasi nuomonėmis ir pan. Tarybos nariai turėtų dirbti taip intensyviai, kaip ir žurnalistai, kasdien renkantys informaciją dienraščiui.
Neprieštarauju tam, kad į miesto valdžią turi eiti patyrę žmonės - ekonomistai, juristai, gydytojai ir kitų sričių specialistai. Kadangi šiandien mūsų problemos mažai kam rūpi, tarp "senų" politikų, turi būti ir žmogus, atstovaujantis jaunimui.
Ketverius metus dirbu jaunimo centre "Bendraamžiai", o pernai buvau išrinkta ir Klaipėdos miesto jaunimo organizacijų asociacijos "Apskritas stalas" Valdybos pirmininke. Man rūpi, ne tik uostamiesčio jaunimo laisvalaikio užimtumas ir švietėjiška veikla, bet ir politiniai aspektai. Mano tikslas - daryti viską, kad jaunimas būtų išgirstas.
Paskutinį kartą, kai buvau susitikime su ministre V. Blinkevičiūte, ji pažadėjo, kad jau nuo kitų metų šalies savivaldybėse dirbs jaunimo reikalų koordinatoriai", - kalbėjo jaunoji politikė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder