Barzdoti dėdulės stiklinėmis akimis iš "Barnevernet"

Barzdoti dėdulės stiklinėmis akimis iš "Barnevernet"

Ko gero, daugelis matėte siužetą per televiziją, kaip „Barnevernet“ specialistai atima iš klykiančios ir policininkams besipriešinančios motinos vaiką. Netyli ir vaikas, kurį ramiu veidu paima kažkoks barzdotas dėdulė stiklinėmis akimis.

Pas mus, žinoma, niekas nesusimąsto apie tokių „dėdulių“ psichinę būseną, o be reikalo - juk panašią „progresyvią“ sistemą ketinama įdiegti ir Lietuvoje. Tik įdomu, prie kokių konteinerių bus formuojamas priešakinis lietuvių vaikų atiminėtojų būrys?

Aš dar galiu suprasti kokio nors gestapo ar KGB „specialistus“, kurie buvo šventai idėjiškai įsitikinę, kad gina savo valstybes nuo vidinių priešų, šnipų ir kitokių grėsmių. Pagaliau ko norėti - tose valstybėse juk buvo totalitarinė sistema, kurioje niekas ilgai neklausinėjo, ar nori dirbti tokį darbą ir kaip jautiesi jį atlikęs. Bet sklinda gandai, kad Norvegijoje - demokratija. Vadinasi, tie barzdoti dėdulės stiklinėmis akimis savo noru eina klausytis vaikų rėkimo ir mamų klyksmų. Kokiomis tabletėmis juos šeria? Ir ne mamas, o būtent juos reikėtų pirmiausia tikrinti, ar neturi kokių psichinių defektų ir kitokių nukrypimų.

Na gerai, tarkim, kad kiekvienoje tautoje galima rasti įvairių degeneratų, kurie už gerą atlygį ir nuosavą vaiką priduos į kokį nors „vaikų gelbėjimo“ punktą. Tačiau ką mums galvoti apie lietuvių valdininkėlius ir „vaikų teisių“ specialistus, kurie tokią banditišką tvarką ne tik pateisina, bet ir atvirai liaupsina, giedodami ditirambus tiems aiškiai kuoktelėjusiems barzdotiems dėdulėms?

Todėl jeigu pamatysite kokioje poliklinikoje norvegų tvarkos entuziastą, užleiskite jį be eilės, neerzinkite jo, mandagiai pasiūlykite atsisėsti, atjauskite, nes jam labai sunku - rentgenu peršvietę galvą daktarai ten nieko nerado...

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder