"Vilties bėgimas": plati "geografija"

"Vilties bėgimas": plati "geografija"

Toliau registruojasi bėgikai "Vilties bėgimo" dieną, gegužės 20 - ąją, pasiryžę įveikti 3, 6 ir 10 km atstumus. Bėgikų registracija tinklalapyje viltiesbegimas.lt baigiama gegužės 18 d.

Liko trys dienos

Šiandien 11 val. tinklalapyje viltiesbegimas.lt užsiregistravusių bėgti buvo 1385. Pasižiūrėjus į bėgikų gyvenamąsias vietas, atrodo, kad bėgs visa Lietuva - Vilniaus ir Kauno, Jurbarko ir Mažeikių, Jonavos ir Juodkrantės, Kudirkos Naumiesčio ir Palangos, Plungės ir Vėžaičių, Trakų ir Švėkšnos. Itin daug užsiregistravusiųjų bėgti iš Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazijos. Žinoma, daugiausiai bėgikų, kaip ir ankstesniais metais, bus klaipėdiečiai. Gražu ir simboliška, kad bėgti registruojasi ir darbo kolektyvai - gausiai yra užsiregistravusiųjų iš krovinių kompanijos "Bega", dešimtimis - iš mokyklų, pradedant moksleiviais, baigiant mokytojais ir net mokyklų vadovais. Klaipėdos gatvėmis pasirinktus atstumus įveiks ir bėgikai iš Turku (Suomija), Portlando (JAV).

Taigi, liko trys dienos iki bėgimo, o internetinė registracija baigiama gegužės 18 d. todėl, kad bėgimo "technikai" dar turėtų laiko paruošti ir bėgimo techninės dalies dokumentaciją. Juk kai kuriems "Vilties bėgimo" dalyviams yra svarbus ir laikas. Juk finiše skelbiami ir apdovanojami trasą greičiausiai įveikę bėgikai.

"Vilties bėgimo" organizatoriai nuoširdžiai prašo bėgimo trasoje nesimakaluoti riedlentininkams ir riedutininkams, taip pat dviratininkams. Pastarieji turi galimybę startuoti nuo Palangos tilto į jūrą galo 16 val. Ir susirinkti prie Vasaros estrados paskuigalio apie 17 val. - kad iškilmingai į estrados areną įvažiuotų kartu su Neringos dviratininkais, startuosiančiais iš Nidos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder