Skelbiamas konkursas

Neringos miesto savivaldybės skelbimas

Neringos savivaldybės administracija skelbia konkursą laisvoms valstybės karjeros tarnautojo - Centralizuotos vidaus audito tarnybos vyriausiojo vidaus auditoriaus - pareigoms užimti.

Lygis: A (aukštasis universitetinis arba jam prilygintas išsilavinimas).

Kategorija: 10.

Specialieji reikalavimai: turėti aukštąjį ekonominį, vadybinį arba teisinį universitetinį išsilavinimą, ne mažesnę kaip 2 metų darbo patirtį buhalterinės apskaitos ar ekonominio darbo srityje.

Pranašumas: ne mažesnė kaip 1 metų darbo patirtis audito arba vidaus audito srityje. Žinoti Vidaus kontrolės ir vidaus audito įstatymo nuostatas bei kitus teisės aktus, reglamentuojančius vidaus auditą. Būti susipažinus su LR Konstitucija, LR įstatymais, LR Vyriausybės nutarimais ir kitais teisės aktais, reglamentuojančiais valstybės tarnybą, viešąjį administravimą, viešųjų ir privačių interesų derinimą valstybės tarnyboje, vietos savivaldą, viešųjų juridinių asmenų veiklą, biudžeto sandarą, turto disponavimą, valdymą, naudojimą, viešuosius pirkimus, apskaitą ir atsakomybę. Žinoti raštvedybos reikalavimus, dokumentų rengimo ir įforminimo taisykles, dokumentų priėmimo, saugojimo, atidavimo į archyvą ir naudojimosi jais norminius aktus ir instrukcijas. Mokėti savarankiškai planuoti, organizuoti darbą, sisteminti ir apibendrinti informaciją, priimti sprendimus, rengti išvadas, ataskaitas, mokėti dirbti kompiuteriu.

Dokumentai priimami iki š.m. vasario 24 d. imtinai, adresu: Neringos savivaldybės administracija, 22 kabinetas, Taikos g. 2, LT-93121 Neringa. Telefonas pasiteirauti: (8-469) 51114.

Informacija apie pareigybės funkcijas, pretendentų atrankos būdą ir privalomus pateikti dokumentus konkursui paskelbta 2005 m. vasario 11 d. "Valstybės žinių" priede "Informaciniai pranešimai" Nr. 12.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder