Saulės apakinta vairuotoja rėžėsi į maršrutinį taksi

Saulės apakinta vairuotoja rėžėsi į maršrutinį taksi

Penktadienį pajūrio vairuotojus trikdė ne tik slidi kelio danga, bet ir skaisčiai šviečianti saulė. Būtent saulės apakinta jauna automobilio "Audi A-6" vairuotoja sukėlė avariją, per kurią sužeisti 5 žmonės.

Avarija įvyko vadinamoje Girulių ir Melnragės sankryžoje, kai nuo Girulių pusės šalutiniu keliu atlėkusios "Audi" vairuoja be stabdymo trenkėsį į 6-o mašrutio keleivinį taksi automobilį "MB Sprinter", kuris po smūgio nulėkė į mišką.

Į ligoninę išvežti 5 žmonės. Per avariją nukentėjo 4 maršrutinio taksi keleiviai ir avarijos kaltininkė - "Audi" vairuotoja.

5 metų berniukui sumušta galva ir lūpa. Jo močiutei - koja. Jie sėdėjo gale. Taip pat ligoninėje atsidūrė keleivė, kuri sėdėjo toje vietoje, į kurią atsimušė automobilis "Audi". Jaunuoliui, sėdėjusiam priekyje, sumušta galva.

Į ligoninę dėl akies ir galvos traumos išvežta ir "Audi" vairuotoja. Prieš įsėdant į greitosios medicinos pagalbos automobilį moteriškė atsiprašė maršrutinio taksi vairuotojo. Moteris teigė, kad ją apakino saulė. Ji nematė nei kelio ženklų, nei to, kad baigiasi šalutinis kelias.

Šiais metais tai pirmoji avarija pamaryje, kuomet sužeidžiami 5 žmonės.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder