Pristatys pavasario planus

Pristatys pavasario planus

Asociacija „Mano miestas Klaipėda“  kovo 27 d. rengia tradicinę pavasario sueigą. Šiame renginyje organizacija pristatys miestiečiams planuojamas veiklas. Sueiga vyks Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre.

„Pavasariui įsibėgėjus nutarėme sukviesti miestiečius į sueigą ir kartu pasidžiaugti nuveiktais darbais bei papasakoti apie planuojamus šio sezono renginius. Asociacijos veiklos metai ypatingi – jie kasmet prasideda rugsėjį, o baigiasi birželį, tad dabar pats laikas tarpiniam veiklos rezultatų apibendrinimui. Kartu tai puiki proga pakviesti miesto bendruomenę į vyksiančius renginius, akcijas ir projektus, kad kuo daugiau miestiečių pasijaustų savo miesto šeimininkais“, - teigia asociacijos Prezidentė Indrė Butvilė.

Sueigon atvykę asociacijos nariai ir svečiai galės suspažinti su planuojama teatro rekonstrukcija, apie tai jiems papasakos teatro vadovybė. Sueigoje tradiciškai bus įteikiamos padėkos asociacijos rėmėjams ir draugams, bus pasirašomos sutartys su partneriais. Pirmą kartą asociacijos istorijoje bus suteikiamas asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ garbės nario statusas miestui ir asociacijai nusipelniusiems asmenims.

Sueigos pradžia – 2017 m. kovo 27 d. 17:30 val. Vieta – Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras, Danės g. 19. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder