meškeriotojaii

Prie Trinyčių tvenkinio varžėsi jaunieji meškeriotojai

Šeštadienį Klaipėdoje ant Trinyčių tvenkinio kranto įvyko tradicinės, tryliktosios, Klaipėdos miesto ir apskrities mokinių meškeriojimo varžybos. Jas surengė Klaipėdos moksleivių saviraiškos centras ir Klaipėdos vaikų globos namai ,,Rytas‘‘.

Nepaisant žvarbaus tokiam metų laikui oro, susirinko gausus būrys jaunųjų meškeriotojų - jų komandomis ir individualiai varžėsi net 42 iš įvairių miesto ir rajono mokyklų, globos namų. Įdomu pastebėti, kad varžybose kartu su berniukais dalyvavo ir 5 mergaitės.

Varžybų metu geriausiai kibo kuojos, o norint jas suvilioti buvo būtina naudoti subtilius žvejybos įrankius, nuolat apgalvotai jaukinti ir techniškai pakirsti.

Komandinėje įskaitoje geriausiai sekėsi 1-ąją vietą užėmusiems Gargždų „Minijos“ progimnazijos mokiniams Adomui Dapkevičiui ir Modestui Antužiui, jie kartu sugavo 3,42 kg. žuvų.

Kitos prizinės vietos atiteko klaipėdiečiams - 2-ąją vietą užėmė „Žemynos“ gimnazistai Arvydas Mikalauskas ir Mindaugas Narmontas – bendrai sugautos žuvies svoris - 2,14 kg., 3-ąją vietą – „Varpo“ gimnazistai Julius Vilkys ir Gintaras Zapereckas - 1,14 kg.

Individualioje įskaitoje nugalėjo Adomas Dapkevičius iš Gargždų „Minijos“ progimnazijos - 1,72 kg žuvies, 2-ąją vietą užėmė Modestas Antužis, Gargždų „Minijos“ progimnazijos mokinys - 1,70 kg., 3-ąją vietą - Vitoldas Navardauskas iš Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos - 0,40 kg.

Didžiausia žuvį - 0,54 kg. svėrusį karosą - sugavo Arvydas Mikalauskas iš „Žemynos“ gimnazijos.

Organizatoriai džiaugėsi, kad varžybų dalyviai yra ištikimi renginiui, dalyvauja kiekvienais metais, ir jų gretos nuolat pasipildo nauja jaunąja karta.

Visi varžybų prizininkai buvo apdovanoti vertingomis rėmėjų dovanomis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder