Po karantino į Palangą sugrįžta taip pasiilgta grožio ir mados mugė

Po karantino į Palangą sugrįžta taip pasiilgta grožio ir mados mugė

Šis savaitgalis išties išskirtinis! Ne tik švęsime ilgąjį savaitgalį, bet ir jo metu į miestą sugrįš viena didžiausių nemokamų mados ir grožio mugių ,,Design for life – Sukurta Lietuvoje’’. Sporto g. 3 esančioje Palangos sporto arenoje lankytojų lauks net 100 lietuviškų prekių kūrėjų bei gamintojų, nemokami ledai, cukraus vata ir nemokamos batutų pramogos vaikams.

 

Išskirtinai tik Lietuvos gamintojai ir kūrėjai

Net dvi dienas, šeštadienį bei sekmadienį vyksianti mugė lankytojų lauks nuo 12 iki 19 valandos. Ši mugė skirta paminėti Lietuvos Karaliaus Mindaugo karūnavimo dienai, būtent todėl joje išskirtinai dalyvaus tik lietuviškų prekių kūrėjai ir gamintojai. Lankytojų lauks naujausios kolekcijos, rankų darbo gaminiai, dar niekur nematyti papuošalai, aksesuarai, avalynės, tekstilės gaminiai, prekių vaikams bei stilingi interjero sprendimai.

Būtinai išbandykite nemokamas pramogas
Palangos sporto centre vyksianti dviejų dienų mugė dėmesį skirs tiek suaugusiems, tiek vaikams. Nuo 12val. prasidėsiančio renginio metu organizatoriai kvies nemokamai atsigaivinti ledais ir pavaišins cukraus vata. O mažieji lankytojai nemokamai galės smagiai praleisti laiką specialiai įrengoje batutų zonoje, kuriuos taip pat dovanoja mugės organizatoriai.

Renginys vyks dvi dienas iki pat vakaro
Ir jeigu pirmąją dienos pusę norisi praleisti paplūdimyje, laiko tikrai pakaks apsilankyti ir mugėje, nes mugė lankytojų lauks iki pat 19 valandos, tiek šeštadienį, tiek sekmadienį. O keliaujant į mugę nuo pat Palangos tilto, pėsčiomis užtruksite tik 20min, automobiliu - vos 6min. Ilgas darbo laikas suteiks galimybę neskubant įdėmiai apžiūrėti visų prekės ženklų pateikiamas naujienas, papramogauti ant batutų, pasivaišinti cukraus vata ir ledais.

Ateikite palaikyti lietuviškų gamintojų ir smagiai praleisti laiką.

Staigmenų ir dovanų žadantis renginys „Design for life“ visų lankytojų lauks liepos 4 - 5 dienomis ,,Palangos Sporto arenoje’’, Sporto gatvė 3. Papildoma informacija: festivus.lt arba kontaktiniu telefonu +370 67042441.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder