Pasipiktino po lenktynių likusia netvarka

Pasipiktino po lenktynių likusia netvarka

Vasarą Palangoje įvykusios ENEOS 1006 km lenktynės ne visiems paliko gerų įspūdžių. Į redakciją kreipęsis skaitytojas Saulius tvirtino, kad renginio organizatoriai buvusios trasos kelkraščiuose paliko netvarką.

Lenktynės vyko kelių sankirtoje Palanga-Kretinga-Klaipėda. Nors nuo jų, kai kreipėsi Saulius, buvo praėję daugiau nei trys mėnesiai, dažnai pro buvusią trasą važiuojantis skaitytojas pakelėse pastebi daugybę gumos atplaišų, nuolaužų ir atsikišusių kelio atitvarų, keliančių grėsmę eismui.

"Maniau, kad trasa bus sutvarkyta iškart po renginio. Tačiau buvusi lenktynių trasa liko toje pačioje būklėje. Kelio danga vietomis visiškai padengta padangų guma. Ar tai normalu? Kas visa tai sutvarkys? Galbūt kelininkai už mūsų lėšas?" - piktinosi skaitytojas.

"Vakarų ekspresui" susisiekus su Palangos savivaldybe buvo sulaukta atsakymo, kad tvarka turėjo pasirūpinti miesto komunalininkai. "Palangos komunalinio ūkio" direktoriaus pavaduotojas Faustas Juozapaitis teigė, kad kelio tvarkymo darbai buvo atlikti iš karto po lenktynių. Tačiau likusios netvarkos plačiau nekomentavo ir nukreipė į "Klaipėdos regiono kelius".

Pastarieji tvarkyti organizatorių paliktos netvarkos neketina. "Lenktynių Palangoje organizatorius yra informuotas apie sugadintus kelio atitvarus. Visi darbai, kurie buvo atlikti organizuojant lenktynes ir kurie turi būti atlikti joms pasibaigus, yra atliekami iš organizatoriaus lėšų", - atsakė "Klaipėdos regiono kelių" atstovai.

Iš redakcijos žinią apie likusią netvarką sužinojęs renginio organizatorius Darius Jonušis liko nustebęs. Jo teigimu, viskas buvo sutvarkyta dar vasarą.

"Mąstant teoriškai, galbūt gumos atsirado dėl sunkvežimių padangų? Komunalinis ūkis tvarkė trasą, todėl neturėjo kažko likti. Viskas buvo tvarkinga. Jeigu iš tiesų tokia situacija yra, dar kartą peržvelgsime ir viską sutvarkysime", - tikino lenktynių organizatorius Darius Jonušis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder