Palangos oro uoste - šimtatūkstantinis keleivis

Palangos oro uoste - šimtatūkstantinis keleivis

Paskutinę rugsėjo dieną Palangos oro uostas pasitiko šimtatūkstantinį keleivį, kuriuo tapo į gimtąją Šilutę iš Norvegijos sostinės parskridęs Marius Ežerskas. Jubiliejinis keleivis į Palangą atskrido aviakompanijos „Norwegian Air Shuttle“ lėktuvu.

P. Ežerskas per Palangos oro uostą skrenda kelis kartus per metus. Prieš kelerius metus tekdavo skraidyti ir kelis kartus dažniau. Vyras renkasi Palangos oro uostą, kadangi tai - patogiausias maršrutas pasiekti namus. Šventiškai sutiktas oro uoste, laimingasis į jį grįžti ketina už savaitės.

„Šiais metais šimtatūkstantinį keleivį sutikome anksčiau nei pernai ir tai tik dar kartą įrodo, kad oro uostas veikia tikrai sėkmingai, o prie sėkmės, žinoma, prisideda partneriai“, - sakė Palangos oro uosto vadovas Marius Gelžinis.

Anot vieno iš partnerių „Norwegian Air Shuttle“ komunikacijos vadovės Charlotte Holmbergh Jacobsson, Palangos oro uostas, nors ir nėra didelis, tačiau yra svarbi stotelė daugeliui Lietuvos gyventojų. „Galiu pridurti, kad vis daugiau ir mūsų tautiečių nori aplankyti Lietuvos pajūrį ir renkasi skrydžius kaip tik į šį tašką“, - sakė C. H. Jacobsson.

Jubiliejiniam keleiviui oro uosto vadovas įteikė ne vien gėlių ir kelionines bagažo svarstykles, bet ir simbolinę knygą „Neatrasta Lietuva“, kurioje gausu įspūdingų šalies vaizdų iš paukščio skrydžio.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder