Palangoje baigiasi sutartis su "Litesko"

Palangoje baigiasi sutartis su "Litesko"

Kaip ra­šo­ma „Li­tes­ko“ pra­ne­ši­me ži­niask­lai­dai, įmo­nė Pa­lan­gos ši­lu­mos tink­lais rū­pi­no­si 15 me­tų – nuo 2001-ųjų.

„Ti­ki­me, kad vė­liau­siai šį an­tra­die­nį sa­vi­val­dy­bės įmo­nė „Pa­lan­gos ši­lu­mos tink­lai“ su­tvar­kys li­ku­sius for­ma­lu­mus ir pa­si­ra­šys par­eng­tus ši­lu­mos ūkio tur­to komp­lek­so per­lei­di­mo do­ku­men­tus. Ne­abe­jo­ja­me, kad sėk­min­gai už­baig­si­me nuo­mos su­tar­tį, o „Pa­lan­gos ši­lu­mos tink­lai“ nuo bir­že­lio 1 die­nos, pa­si­bai­gus „Li­tes­ko“ ši­lu­mos tie­ki­mo veik­los li­cen­ci­jai, už­ti­krins to­les­nį ne­per­trau­kia­mą ir pa­ti­ki­mą ši­lu­mos tie­ki­mą mies­tui“, – sa­kė „Li­tes­ko“ ge­ne­ra­li­nis di­rek­to­rius Li­nas Sa­muo­lis.

„Li­tes­ko“ įgy­ven­di­no vi­sus ši­lu­mos ūkio tur­to per­da­vi­mo nau­ja­jam ši­lu­mos tie­kė­jui dar­bus ir įsi­pa­rei­go­ji­mus, ku­rie yra nu­ma­ty­ti ši­lu­mos ūkio nuo­mos su­tar­ty­je ir ga­lio­jan­čiuo­se tei­sės ak­tuo­se. Bend­ro­vė kar­tu su „Pa­lan­gos ši­lu­mos tink­lais“ taip pat sėk­min­gai at­li­ko ši­lu­mos ūkio tur­to in­ven­to­ri­za­ci­ją ir ši­lu­mos ga­my­bos įren­gi­mų tech­ni­nės būk­lės ap­žiū­rą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder