Palangoje - festivalis „Sportas visiems“

Palangoje - festivalis „Sportas visiems“

Sportininkų eitynėmis nuo Jūratės ir Kastyčio skvero iki Palangos miesto stadiono penktadienį vakare startavo tris dienas kurorte vyksianti sporto ir aktyvaus laisvalaikio šventė „Sportas visiems“.

Tradiciškai paskutinį gegužės savaitgalį, gegužės 27-29 dienomis, Palangoje organizuojamas festivalis šiemet tikisi sulaukti apie 10 tūkst. dalyvių. Šventę rengianti Lietuvos asociacija „Sportas visiems“ kurorto gyventojams ir svečiams per tris dienas siūlo daugiau kaip 60 atraktyvių programų. Miesto stadione, sporto komplekse, J. Basanavičiaus gatvėje, Jūratės ir Kastyčio skvere, Birutės parke, paplūdimyje, kitose miesto vietose vyks krepšinio, tinklinio, paplūdimio tinklinio, kvadrato, futbolo, neįgaliųjų orientavimosi varžybos, linijinių ir sportinių šokių, gimnastikos pasirodymai ir užsiėmimai, įvairios mankštos, bėgimas, joga, šiaurietiško ėjimo veiklos ir kt.

Asociacijos „Sportas visiems“ viceprezidentas Algimantas Jucevičius ragino festivalyje dalyvauti visus norinčius. „Rungtys nereikalauja išankstinio fizinio pasirengimo. Jos tiesiog linksmai nuteikia ir skatina žmones aktyviai leisti laisvalaikį. Tikimės, kad gegužės pabaigoje davę tokį toną, paskatinsime palangiškius ir kurorto svečius aktyviai leisti laisvalaikį visą vasarą ir ateityje“ – kalbėjo A. Jucevičius.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder