Nuo šiandien klientams atveriami Klaipėdos AVMI padaliniai – būtina išankstinė registracija

Nuo šiandien klientams atveriami Klaipėdos AVMI padaliniai – būtina išankstinė registracija

2020 m. birželio 1 d., Vilnius. Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – Klaipėdos AVMI) informuoja, kad sušvelninus karantino sąlygas nuo birželio 1 d., pirmadienio, klientams jau atverti Mokesčių inspekcijos aptarnavimo padaliniai. Juose bus aptarnaujami tik iš anksto telefonu užsiregistravę gyventojai, atvykę numatytu laiku. Klientų srautas aptarnavimo padaliniuose laikinai bus ribojamas remiantis Sveikatos apsaugos ministerijos parengtomis COVID-19 prevencijos rekomendacijomis.

Registruotis apsilankymui Klaipėdos AVMI galima pagal gyvenamąją vietą šiais telefonais (registracijos telefonai skelbimai VMI internetinėje svetainėje), renkantis išankstinį apsilankymo laiką iš artimiausių penkių darbo dienų:

  • Klaipėda - 8 46 469 262;
  • Telšiai, Mažeikiai, Plungė, Rietavas - 8 443 98 344;
  • Gargždai, Palanga, Neringa, Kretinga, Skuodas - 8 445 74 112;
  • Tauragė, Jurbarkas, Šilalė, Šilutė, Pagėgiai - 8 449 77 050.

„Konsultacijos pirmiausia skirtos klientams, kurie turi neatidėliotinų ir laikui jautrių mokestinių klausimų, pvz., pajamų deklaracijas turi pateikti skubiau nei iki numatyto liepos 1 d. termino bei neturi galimybės naudotis VMI e. paslaugomis“, - sako Klaipėdos AVMI Mokestinių prievolių departamento direktorė Laimutė Mačernienė, pažymėdama, kad užtikrinant klientų ir darbuotojų saugumą gyventojai bus priimami tik pagal  išankstinę registraciją ir tik jiems skirtu laiku, aptarnaujami laikantis reikiamo atstumo. Atvykstančiųjų prašoma būti su apsaugine veido kauke ir vienkartinėmis pirštinėmis, dezinfekuoti rankas.

Primename, kad gyventojai prireikus konsultacijos gali skambinti ne tik bendruoju Mokesčių informacijos centro telefonu 1882, bet ir papildomais telefonų numeriais, skelbiamais VMI interneto svetainėje. Savarankiškai aktualią informaciją, paaiškinimus, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus galima rasti VMI interneto svetainėje www.vmi.lt. Aktuali informacija skelbiama ir oficialiame VMI socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje: www.facebook.com/Valstybinemokesciuinspekcija.

Išsami informacija apie pajamų deklaravimą pasiekiama adresu https://www.vmi.lt/cms/deklaravimas-uz-2019-m., o turint pajamų deklaravimo ar savarankiškos veiklos registravimo klausimų kviečiame peržiūrėti VMI parengtus mokomuosius vaizdo gidus Youtube kanale.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder