Neringoje jau planuojamas kitų metų biudžetas.

Neringos miesto meras Stasys Mikelis, paprašytas pakomentuoti praėjusios savaitės įvykius džiaugėsi, jos prasidėjus antram rudens mėnesiui buvo prisiminti visi darbai nuveikti per vasarą, padėkota rėmėjams, padėjusiems puoselėti ir puošti unikalų Neringos miestą. Itin didelę padėką meras pareiškė AB "Švyturys", per vasarą pastačiusiai net du švyturius, pagerinusius Nidos prieplaukos darbą.
Neringos savivaldybėje per pastarąją savaitę jau susirūpinta kitų metų biudžeto formavimu, mat kitais metais dalis lėšų turės būti skirta Nidos mokyklos remonto darbams baigti, sporto salės statybai, dalis lėšų bus panaudota bažnyčios ir bendruomenės namų statybų užbaigimui.
Meras džiaugėsi, kad praėjusią savaitę naujoje bažnyčioje į pamaldas pirmąkart susirinko tikintieji, vakar buvo atidaryta pirmoji paroda naujoje bažnyčios parodų salėje.
Praėjusią savaitę Stasys Mikelis priėmė svečius iš Australijos. Jų delegacija domėjosi Neringos gyvenimu, žmonių užimtumo problemomis, prisiminė iš Neringos kilusius ir Australijoje gyvenusius lietuvaičius.
Pradėti Preilos krantinės tvarkymo darbai. Spalio pirmosiomis dienomis buvo įkaltas pirmasis sutvirtinantis krantinę kuolas.
O šią savaitę Stasys Mikelis teigė itin svarbių susitikimų iš anksto neplanuojantis, o jo darbo veikla priklausys nuo pokyčių Lietuvos Seime, nes pasak mero, kiekvienas svarbus žingsnis sostinėje, nebūna nepastebėtas ir Neringoje.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder