Mersedesas paliko netvarką

Mersedesas paliko netvarką

Prieš porą savaičių ties Poilsio parku jauno vairuotojo valdomas automobilis "Mercedes-Benz" rėžėsi į tvorą, kelio ženklą ir apšvietimo stulpą. Šios avarijos padariniai akis bado iki šiol - tvoros plytos vis dar pažirusios, apšvietimo stulpas neatstatytas. Miesto tvarkytojai tikina, jog apsikuopta bus dar iki šiltojo sezono pradžios.

Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tikino, jog savivaldybė kreipėsi į policiją ir prašė pradėti tyrimą dėl sugadinto miesto turto.

"Reikalausime, kad nuostoliai būtų atlyginti. Taip elgiamės visada. Juolab kad tokius nuostolius dažnai atlygina draudimo kompanijos. Žinoma, jei automobilis buvo apdraustas", - sakė L. Dūda.

Anot jo, išverstą tvorą ir ant jos paviršiaus pritvirtintą medinį suoliuką nurodyta sutvarkyti iki balandžio 20 d. Kelias savaites netvarka nebuvo pašalinta, nes laukta palankių oro sąlygų, be to, taikytasi ir prie rangovų darbo grafiko.

Išverstą tvorą tvarkys UAB "Vakarų švara". Su šia įmone pasirašyta ilgalaikė sutartis dėl miesto inventoriaus tvarkymo, todėl skelbti atskirų konkursų nereikės. Išverstą apšvietimo stulpą atstatys UAB "Gatvių apšvietimas". Šie darbai taip pat turėtų būti atlikti iki šiltojo sezono pradžios.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder