Ligoninės filialo aplinkai - šimtai tūkstančių

Ligoninės filialo aplinkai - šimtai tūkstančių

Šiemet iš Kelių priežiūros ir plėtros programos skirta apie 2,5 mln. litų ligoninių teritorijų tvarkymui. Iš jų apie 200 tūkst. litų teko Respublikinės Klaipėdos ligoninės (RKL) Psichiatrijos filialo Bangų gatvėje reikmėms.

Per dvejus metus iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų buvo rekonstruoti RKL Psichiatrijos filialo skyriai Bangų gatvėje. Filialo pastatai nušvito naujomis spalvomis, ant langų neliko grotų.

"Pastatai atnaujinti, tad ir teritoriją būtina sutvarkyti. Vidiniai filialo kiemai seniai nebuvo tvarkyti, pastatų rekonstrukcijos metu išsimušė viena kita duobė. Iš viso šioms reikmėms ligoninei skirta per 600 tūkstančių litų. Pernai, šiemet ir kitąmet gausime po 200 tūkstančių litų. Filialo teritorija bus padengiama nauja danga, bus tvarkomi šaligatviai, apšvietimas, vidiniai kiemeliai.

Džiaugiamės gavę lėšų šiems darbams, nes tai pliusas ne tik ligoninės, bet ir miesto infrastruktūrai. Ilgą laiką "pamiršta" Bangų gatvė kasmet gražėja, šviesėja ir mums taip pat malonu prisidėti prie vienos iš senamiesčio gatvių atgaivinimo", - "Vakarų ekspresui" sakė RKL vyriausiasis gydytojas Romaldas Sakalauskas.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder