Lietuvos pajūryje – ir garsenybės su vaikais

Lietuvos pajūryje – ir garsenybės su vaikais

Penktadienį prasidėjo didžiausias sporto ir aktyvaus laisvalaikio festivalis šeimoms „Sveika, Neringa!“. Jau trečius metus organizuojamas renginys šiemet planuoja sulaukti rekordinio lankytojų skaičiaus.

Tarp festivalio svečių buvo galima pamatyti ir Oksaną bei Deividą Šemberus, Vilmą Javtokienę bei Vaidą Grikšaitę-Česnauskienę su atžalomis, sportinėse rungtyse aktyviai dalyvavo šventės idėjos autorius žurnalistas Edmundas Jakilaitis, o festivalio vedėja tapo Indrė Stonkuvienė.

Įspūdingą pradžią visą savaitgalį besitęsiančiam festivaliui davė grupė „Lemon Joy“. Festivalio svečiai šėlo pagal puikiai pažįstamas bei naujas grupės dainas. Dar anksčiau „Lemon Joy“ siela Igoris Kofas teigė, kad ir pats mėgaujasi aktyviu laisvalaikiu. Jo aistra tapo važinėjimas dviračiu.

„Sveika, Neringa!“ svečių jau šeštadienį lauks daugybė sportinių rungčių bei aktyvios veiklos: DELFI pėsčiųjų žygis su Vlada Musvydaite, orientacinės varžybos, teniso, golfo ir daugybės kitų sportinių rungčių turnyrai. Šeštadienio vakarą tūkstantinę minią šokdins Beatrich, „Daddy Was a Milkman“ ir Leon Somov. Svečiai taip pat galės žavėtis naktine regata. Nors didysis koncertas baigsis vidurnaktį, pajūrio gyventojus iki perkėlos nuveš specialus autobusas.

Sekmadienį „Sveika, Neringa!“ svečiai galės džiaugtis tiek vaikų, tiek suaugusiųjų bėgimais, o jų apdovanojimais baigsis įspūdinga vasaros sezono atidarymo šventė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder