Klaipėdos sirgaliai kviečiami į štabą "Livonijoje"

Klaipėdos sirgaliai kviečiami į štabą "Livonijoje"

Sekmadienį projekte "Lietuvos supermiestas" ketvirtą kartą pasirodys klaipėdiečių komanda. Šįsyk išvysime Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro atstovus, špagato rekordą ir mechaninio buliaus išjodinėjimą.

Uostamiesčio komanda laukia didžiulio miestelėnų ir kaimynų palaikymo jau šį sekmadienį, kovo 13 dieną, 19.30 val., kai LNK kanalu bus transliuojama ketvirtoji laida su mūsų miesto atstovais. Tik aktyvus Klaipėdos sirgalių balsavimas padės uostamiesčiui aplenkti didžiausią konkurentę - Marijampolės miesto komandą.

Visi norintys ir galintys aktyviai palaikyti savo miesto komandą kviečiami į sirgalių štabą "Livonijoje". Čia galėsite stebėti klaipėdiečių pasirodymą dideliuose ekranuose.

Stebėsite, kaip pirmojoje muzikinėje užduotyje klaipėdiečiams atstovaus Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistas Mindaugas Rojus. Jis atliks tango ištrauką iš spektaklio "Skinsiu raudoną rožę..." M. Rojui talkins ir teatro baleto trupė. Miesto talento rungtyje visus stebinsime neįprastu klaipėdietišku rekordu - žiūrovams ir komisijai bus pristatyta vaizdo medžiaga iš ilgiausio špagato rekordo siekimo. Šokių mokyklos "Coda" atstovai filmuotą medžiagą papildys ir įspūdingu šokiu. Sportinėje rungtyje komandų dalyviams teks sėsti ant mechaninio buliaus. Čia pasirodys Klaipėdos sportinės gimnastikos atstovas.

Atvyksiantys į palaikymo štabą "Livonijoje" nebijokite pasipuošti klaipėdietiškais atributais. Aktyviausiųjų sirgalių lauks įvairios staigmenos ir prizai. Taip pat visų, atvykusių į sirgalių štabą, lauks klaipėdiečių dainininkų ir šokėjų paruošta programa, taigi nuobodžiauti tikrai neteks.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder