Klaipėdos rajono gyventojams – atskiras tinklalapis apie koronavirusą

Klaipėdos rajono gyventojams – atskiras tinklalapis apie koronavirusą

Šiandien Klaipėdos rajono savivaldybė pristato gyventojams atskirą tinklalapį, kuriame vienoje vietoje pateikiama aktuali informacija, susijusi su koronavirusu, karantinu ir dėl to pasikeitusiomis gyvenimo sąlygomis. Čia esanti įvairiausia informacija pravers ir gyventojams, ir verslui. 

Klaipėdos rajono gyventojams puslapis yra pasiekiamas paspaudus šią nuorodą: https://koronavirusas.klaipedos-r.lt/.

Šiame tinklalapyje galima rasti naujienų skiltį, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus, specialistų kontaktus, pavyzdžiui, norint paklausti dėl socialinių išmokų ar saviizoliacijos, taip pat naujausia statistika apie užfiksuotus koronoviruso atvejus Klaipėdos rajone ir kt.

„Kodėl atskiras tinklalapis? Todėl, kad mes norėjome savo rajono žmonės suteikti reikiamą informaciją apie koronavirusą vienoje vietoje. Kitaip tariant, kad jiems patiems nereikėtų atrinkinėti informacijos ir ieškoti internete atsakymų į įvairiausius iškilusius klausimus.

Taigi, šiandien mes startuojame su tinklalapiu, o jame esančią informaciją nuolat pildysime bei atnaujinsime. Todėl tikrai labai noriu pakviesti ir paskatinti mūsų gyventojus teikti siūlymus, kokia informacija jiems būtų naudinga bei ką jie norėtų išvysti šiame puslapyje“, – sako Klaipėdos rajono savivaldybės meras Bronius Markauskas.

Gyventojai pasiūlymus ir pastebėjimus kviečiami teikti el. paštu [email protected].

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder