Klaipėdą pristatė tarptautinėse turizmo parodose

Klaipėdą pristatė tarptautinėse turizmo parodose

Paroda “IMTM 2017”, vykusi vasario 7 – 8 d., yra viena didžiausių Viduržemio jūros regiono tarptautinių turizmo parodų skirtų būtent šios srities profesionalams. Antrus metus iš eilės šioje parodoje prisistato ir Klaipėda. Jungtiniame Lietuvos stende šalį taip pat pristatė VTD, Vilniaus, Kauno,  Neringos, Palangos, Klaipėdos bei Šiaulių rajonų  turizmo centrų atstovai. Kaip ir praėjusiais metais Klaipėda susilaukė nemažo parodos lankytojų susidomėjimo. Juos domino tiek apgyvendinimo, atvykimo galimybės, tiek aktyvus laisvalaikis. 

Vasario 8 – 12 d. Klaipėda, kartu su kolegomis iš Neringos, Šilutės ir Palangos, buvo prisistatyta tarptautinėje atostogų ir aktyvaus laisvalaikio parodoje “Reisen 2017”, Hamburge.

Paroda “Reisen” yra didžiausia turizmo paroda vykstanti šiaurinėje Vokietijos dalyje. Kasmet šią parodą aplanko daugiau 71 000 lankytojų, joje dalyvauja apie 850 turizmo organizacijų iš viso pasaulio. 

Šiais metais Klaipėda parodos lankytojus pasitiko su šūkių “Klaipėda – neužšalantis kultūros uostas”. Dauguma aplankusių Klaipėdos regiono stendą  prisipažino, jog Lietuvos pajūryje lankėsi ne kartą ir ruošaisi į jį sugrįšti, dar šiais, 2017 Lietuvos kultūros sostinės metais. 

Didžiulio lankytojų susidomėjimo sulaukė Klaipėdos naujienos –“Švyturys” alaus darykla, nauja Lietuvos jūrų muziejaus ekspozicija. 

Vasario 10 – 12 d. Estijos parodų centre vyko 26-oji tarptautinė turizmo paroda „TOUREST 2017“. Ši paroda suteikė puikią galimybę turizmu ir kelionėmis besidomintiems lankytojams gauti pasiūlimus atostogoms Lietuvos pajūryje. 
Kartu su Klaipėdos regiono kolegomis bendrame Lietuvos stende dalyvavę Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro atstovai pristatė poilsio ir pramogų galimybes Lietuvos pajūryje. 

Nemaža dalis parodoje apsilankiusių žino Klaipėda, kurioje lankėsi anksčiau, todėl domino viskas – apgyvendinimas, renginiai, ekskursijos. 

Pirmąją parodos dieną Lietuvos stende svečiavosi Lietuvos ambasadorius Estijoje - Neilas Tankevičius, kuris pasidžiaugė, jog Lietuva tampa patrauklia atostogų kryptimi Estijos gyventojams.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder