Kioskų Sportininkų gatvėje nebebus

Kioskų Sportininkų gatvėje nebebus

Gyventojai skundžiasi, kad uostamiesčio Sportininkų gatvės rajone užsidarė abu ten veikę spaudos kioskai. Nors tai lėmė paprasti verslo dėsniai, žmonės piktinasi nebeturintys galimybės įsigyti spaudos leidinių ar autobuso bilietėlių patogiose vietose.

Į redakciją kreipęsis Sportininkų gatvės gyventojas Stasys skundėsi, kad pastarosiomis savaitėmis Sportininkų bei J. Janonio gatvėse stovinčių "Lietuvos spaudos" kioskų darbuotojos nebepakelia žaliuzų.

"Buvo labai patogu skubant į darbą nusipirkti laikraštį ar autobuso bilietėlį. Laikraštį be bėdų galiu įsigyti ir prekybos centre, bet pritrūkus bilietėlių autobuse teks mokėti daug daugiau, nes paprasčiausiai jų aplink nėra kur įsigyti", - aiškino Stasys, pridūręs, kad antrą savaitę neveikiančias prekybos vietas spėjo apraudoti ne vienas rajono gyventojas.

Bendrovės "Reitan Convenience Lithuania", valdančios "Lietuvos spaudos" prekės ženklą, rinkodaros vadovė Jurgita Mironienė aiškino, kad kioskai buvo uždaryti dėl finansinių priežasčių.

"Analizuodami žmonių srautus ir pirkinių krepšelį nustatome vietas, kur yra naudinga laikyti prekybos vietas", - paaiškino atstovė.

Kioskus buvo nuspręsta iškelti, tad bendrovės atstovė Sportininkų gatvės rajono gyventojams siūlo naudotis artimiausiu kiosku, kuris įsikūręs "Žemaitijos" prekybos centre.

J. Mironienė aiškino, kad bendrovė kol kas neturi planų atidaryti naujų kioskų minėtose vietose.

Paviljonai iš savo vietos turėtų būti pašalinti artimiausiu metu. Jų būklė, anot bendrovės atstovės, gera, tad greičiausiai jie būs įkurdinti kitose Lietuvos vietose.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder